Новият Dell KACE K1000 Appliance: управление на всяка точка

Категория: ИТ инфраструктура
Saga Technology
петък, 6 Февруари 2015 9:26ч

Новият Dell KACE K1000 Appliance: управление на всяка точка
Dell обяви най-новата версия на своето устройство за мениджмънт на системи Dell KACE K1000 Systems Management Appliance с нова и подобрена функционалност за откриване, конфигуриране, осигуряване и управление на компютрите и устройствата в мултиплатформени среди. Dell KACE K1000 версия 6.3 се характеризира с първата на пазара поддръжка на системата за управление на Chromebook, с безпроблемна интеграция на инвентара директно към възможностите на K1000 за управление на активи, докладване и сервиз.

Тази последна версия предоставя на ИТ специалистите също и по-добра представа и контрол чрез новата безагентна инвентаризация на Windows сървъри и персонални компютри, както и опция за интегриране на система за наблюдение и сигнализиране при свързване с Windows, Linux и Unix сървъри. В допълнение към това, подобреното безагентно откриване на устройства и управление на активите на всяко свързано устройство, предлага голямо изобилие от ефективни данни, които да помогнат на клиентите да управляват по-добре своите „начинания”.

Dell KACE K1000 версия 6.3 е важна стъпка напред в предоставянето на „anypoint” управление в рамките на един прозорец. „С разпространението на мобилните и смарт устройствата свързани с корпоративни мрежи, наложително е организациите да направят управлението на системите топ приоритет” - казва Дейвид Клоба, вицепрезидент и генерален мениджър на отдела на Dell за управление на ендпойнт системи.

„Ние преформулираме системите за управление, като предоставяме разбираемо, лесно за инсталиране и настройка решение за anypoint управление за стотици до десетки хиляди компютри и устройства, помагайки на ИТ специалистите да намалят значително разходите.”

Етикети: инфраструктура , управление на ресурсите , IT инфраструктура , ИТ инфраструктура , BYOD , Dell KACE

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени