Новият Acer Liquid Zest 4G вече във VIVACOM

Категория: Хардуер , Смартфони
Saga Technology
неделя, 4 Септември 2016 18:08ч

Новият Acer Liquid Zest 4G вече във VIVACOM
Най-новият смартфон от Acer, Liquid Zest 4G вече може да бъде намерен в магазинната мрежа на VIVACOM. Смартфонът се отличава с по-богат и по-качествен звук и с още по-широк обектив на предната камера, за да можете да заснемете още повече обекти на едно място.

Едно от силните предимства на новия модел на Acer е постигането на максимално качествен звук, благодарение на DTS-HD Premium Sound системата.

Когато говорим за снимане от ново поколение, този модел се отличава с 5 мегапикселова селфи камера с ъгъл на заснемане с ширина 85 градуса. Основната 8 мегапикселова камера се предлага с автоматичен фокус и вградена LED светкавица.

Изключително лек с тегло от 125 гр. и с батерия, поддържаща време за разговори до 10 часа с едно зареждане, Liquid Zest 4G е оборудван и с 5-инчов HD IPS дисплей и пристига с технологията Zero Air Gap, с която можете да гледате под ярка слънчева светлина. Другото силно предимство на този дисплей е On-Cell Touch технологията, която намалява отблясъците от слънчевите лъчи.

Acer Liquid Zest 4G е оборудван с четириядрен процесор с тактова честота 1.0 GHz и работи идеално в съвременните LTE мрежи. Смартфонът е с операционна система Android v6.0 (Marshmallow).


Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени