Новият 34-инчов Philips предлага място за много прозорци

Категория: Хардуер , Монитори и цифрова тв
Saga Technology
вторник, 24 Февруари 2015 22:34ч

Новият 34-инчов Philips предлага място за много прозорци
Най-новият Philips дисплей използва усъвършенстван AH-IPS LED панел, който дава константно ярки цветове и точно възпроизвеждане дори при ъгли от 178°. Със своите 34 инча новият BDM3470UP е достатъчно просторен, за да осигури на потребителите място за техните уникални идеи. Панорамният изглед UltraWide 21:9 предлага място за подреждане на множество прозорци за сравнение един до друг или при натоварена многозадачност, включваща широк набор от приложения.

CrystalClear Quad HD резолюцията от 3440 x 1440 пиксела прави възможно увеличаването на фините детайли с изключителна чистота. За още по-голяма яркост и чистота на цветовете, новият дисплей включва и Philips SmartUniformity режим – с предварително установени параметри за определяне на цветовата точност този режим е калибриран за постигане на поне 95% средна еднаквост на светлоизлъчването.

Подобно на другите представители на моделното семейство, новият 34-инчов дисплей е впечатляващ по отношение на възможностите за връзка с поддръжката на HDMI, MHL за възпроизвеждане на мобилно съдържание на голям екран, DisplayPort, DVI и VGA, както и USB 3.0 за супер бърз трансфер на данни. Използвайки предимствата на тези технологии за връзка, новият модел включва и технологията MultiView, която позволява на потребителите да работят с две устройства едновременно – напр. PC и лаптоп – и да разделят UltraWide екрана на зони за гледане на съдържание от два независими потока.

Новият Philips 34-inch BDM3470UP е наличен в търговската мрежа на препоръчителна крайна цена от 1775 лв. с ДДС.

Етикети: Philips , монитор , Quad HD

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени