Новите Toshiba Portégé и Tecra с повече производителност, сигурност и защита

Категория: Хардуер , Преносими компютри
Твоите технологии
понеделник, 25 Януари 2016 12:01ч

Новите Toshiba Portégé и Tecra с повече производителност, сигурност и защита

Toshiba Europe GmbH анонсира три нови модела към своите бизнес серии Portégé и Tecra, предназначени за малкия и средния бизнес. Попълненията са 13.3-инчовият Portégé A30-C, 14-инчовият Tecra A40-C и 15.6-инчовият Tecra A50-C и целят да предложат ефективна комбинация от сигурност, производителност, защита и лесно управление. Общият докинг, наличен при всички модели, позволява бързо и унифицирано свързване към различни периферни устройства, използвайки едно и също оборудване, без значение от лаптопа.

Всички нови модели са преминали успешно ускорени H.A.L.T тестове на независимия германски институт TÜV Rheinland, с които са доказали, че могат да устоят на предизвикателствата на натовареното бизнес ежедневие, като изпускане от височина и разливане на течност. По-точно данните им за защитеност са изпускане от височина до 76 см, водоустойчива клавиатура, която осигурява 3 минути за изключване на лаптопа и запазване на информацията при разливане на течност до 30 мл.

Трите модела разполагат и с възможност за четец на пръстови отпечатъци, TPM модул 2.0, технология Intel AMT и четец на смарт карти, което осигурява защита срещу неоторизиран достъп до устройството и съхраняваната на него информация. Тъй като Toshiba създава и контролира своя собствен BIOS на всички модели от сериите Tecra и Portégé, се осигурява допълнителна сигурност срещу неправомерен достъп, а в случай на идентифициране на атака, може да предотврати стартирането на лаптопа, за да ограничи достъпа до информация.

Целият преглед на устройствата можете да прочетете тук.


Етикети: Toshiba , Toshiba Portégé , Toshiba Tecra

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени