Новите монитори на AOC с говорители ONKYO се свързват с мобилни устройства директно и безжично

Категория: Хардуер , Монитори и цифрова тв
Saga Technology
вторник, 15 Април 2014 9:28ч

Новите монитори на AOC с говорители ONKYO  се свързват с мобилни устройства директно и безжично
Производителят на монитори AOC обяви нова група от 23,8″ (60,4 см) IPS монитори с мощни ONKYO говорители. Моделите са i2473Pwm и i2473Pwy и се отличават със стилен дизайн Razor Concept. В стойките на тези Full HD монитори дискретно са интегрирани два 7-ватови говорителя от ONKYO, които предлагат върхов звук в игрите и филмите.

Новата 73-та серия на AOC e с висококачествени IPS панели. Te oсигуряваt Full HD резолюция, 250 cd/m² осветеност и време за реакция на пикселите от 5 ms (GTG). Tе са снабдени и с LED подсветка и поразяват с изключително живи цветове и супер широки зрителни ъгли от 178° по вертикала и хоризонтала.

И двата монитора имат D-Sub, HDMI конектори. В крак със съвременните тенденции мониторите не се задоволяват с изключително добро качество на изображението, а включват и най-актуалните възможности за връзка - MHL и безжичния Miracast. Mobile High-Definition Link (MHL) позволява директно свързване на съвместими мобилни устройства с Android, при което на големия 60,4 см IPS екран на монитора огледално се изобразява съдържанието. След свързване, можете по същото време да зареждате мобилните си устройства.

i2473Pwy позволява показване на съдържание от мобилни устройства безжично, благодарение на поддръжката на новия стандарт Miracast. Така потребителите вече могат да се насладят на Full HD видео и музика или на браузване в интернет с техните смартфони и таблети, докато съдържанието се показва на големия екран. Споделянето на съдържание с приятелите и семейството никога не е било по-лесно.

И двата модела използват енергийно-ефективна LED подсветка и отговарят на стриктните стандарти като TCO 6.0 или Energy Star 6.0. AOC дава 3-годишна гаранция за своите монитори, включително замяна на място.

Моделите от новата 73-та серия са налични на пазарите в Европа. Препоръчителната крайна цена е 429 лева с ДДС за i2473Pwm и 529 лева с ДДС за модела i2473Pwy с поддръжка на Miracast.

Етикети: монитори , AOC , Onkyo , дисплеи , IPS-монитор , IPS монитори , високоговорители , MHL , Miracast

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени