Новите ECOSYS принтери на Kyocera пестят време, пари и място

Категория: Принтери
Благой Благоев
понеделник, 21 Януари 2013 11:10ч

Новите ECOSYS принтери на Kyocera пестят време, пари и място
Разработчикът на решения за работа с документи Kyocera Document Solutions представи три настолни мултифункционални устройства за печат от своята ECOSYS продуктова линия: FS-1220MFP, FS-1320MFP и FS-1325MFP. Трите модела комбинират надеждността на продуктите, характерна за цялото портфолио на Kyocera, с ниска цена на отпечатана страница и лесно управление. Малкото място, което заемат, ги прави подходящи за единични потребители и малки работни групи. Новите модели идват в момент, когато се наблюдава устойчив ръст в сегмента на 1-20 ppm и 21-30 А4 черно-белите многофункционални устройства в Западна Европа и позволява на Kyocera да разшири значително позициите си в него. Печатащите устройства на компанията се предлагат у нас от българския доставчик на мрежово оборудване и компютърна периферия Ланком България.


В допълнение към техните възможности за принтиране, сканиране, копиране и факс, новите модели на Kyocera гарантират ниска цена за страница, както и най-ниската обща цена на притежание (Total Cost of Ownership - TCO) в своя клас. Една от причините за това е дългият живот на компонентите, които се използват в ECOSYS портфолиото. Например барабанът може да осигури разпечатване на 100 000 страници - 60 пъти по-дълъг живот в сравнение с тези в конкурентни решения. Освен това капацитет на тонера е в пъти по-голям от този в модели от същия клас на други производители.


Всички мултифункционални устройства на Kyocera се предлагат с уникалния бутон Quiet Mode за бързо и лесно управление. С едно кликване двете страни на една ID карта могат да бъдат принтирани върху една страница. Самите мултифункционални устройства се отличават и с много ниско ниво на шум по време на работа - само 49dB.


Въпреки множеството опции, всичките модели са лесни за използване, благодарение на софтуерния инструмент Kyocera Client Tool и вградения принтер драйвер. Той включва полезния Quick Print таб, който позволява с един клик да променяме основните опции, включително ориентиране на страниците, дуплекс, принтиране на много страници и екологичен печат. В допълнение Kyocera Client Tool предлага възможност за мониторинг, подробни конфигурации за печат, както и конфигуриране на драйвера и документацията по удобен начин.

Етикети: принтери , Kyocera , ECOSYS

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени