Новите дисплеи Philips UltraColor: живи цветове и елегантен дизайн

Категория: Хардуер , Монитори и цифрова тв
Saga Technology
събота, 23 Юли 2016 21:14ч

Новите дисплеи Philips UltraColor: живи цветове и елегантен дизайн

Като разширение на своята линия от дисплеи UltraColor за домашни потребители, MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на Philips Monitors, обяви два нови модела, които предлагат иновативната технология UltraColor: 246E7QDAB и 276E7QDAB. По-широкият цветови диапазон на UltraColor постига по-натурално изглеждащо зелено, ярко червено и дълбоко синьо, което прави мултимедийните файлове, изображенията и дори продуктивността по-живи. Впечатляващата картина е допълнена от фантастичен изцяло цифров звук, благодарение на наличните вградени говорители. С двата нови модела с диагонал 24 и 27 инча в гланцово черно, зрителите могат да допълнят жизненото си пространство с елегантен дизайн.


Иновативен панел за поразителен цвят


С UltraColor, на вдъхновените ентусиасти, полу-професионалните фотографи, дизайнерите и видео редакторите не се налага да правят компромис с дисплеи, които не са на нивото на техния труд. Технологията UltraColor осигурява отлична цветова производителност за домашни забавления и приложения. Поддръжката на по-широк цветови спектър – 85% от NTSC в сравнение с типичните 72% – UltraColor разширява набора от цветове, които се възприемат от потребителя и създава по-близки до реалността изображения. За разлика от допълнителните разширения, които вършат своята работа чрез софтуерна настройка на цветовия баланс, UltraColor прилага истинска химия в панела: иновативните инженерни настройки на цветовите чипове правят това възможно. Освен UltraColor, двата дисплея от E-серията предлагат 16:9 Full HD 1920 x 1080 резолюция за богати детайли и контраст, и използват технологията Philips Flicker-free за ултра стабилна картина, която запазва очите свежи дори сред часове пред монитора.


Елегантен външен вид


 


Новите дисплеи от E-серията, подобно на своите събратя от същата фамилия, определено изпълняват обещанието за елегантен дизайн. Интелигентни и свежи, с прибрано съхранение на кабелите, тези най-нови модели са налични с гланцово черно покритие и познатата вече тънка и елегантна метална стойка. Те предлагат стъкло открай докрай и тънка рамка за минимално разсейване при гледане. Изящните линии са подчертани от преден панел, който е изцяло освободен от тъч бутони: тяхната функция изпълнява дискретно разположен EasySelect превключвател на задната страна, който позволява бързи настройки на монитора.


Интелигентни настройки


За да даде на потребителите още по-голям избор по отношение на качеството на картината, дисплеите предлагат Philips Smart технологии: SmartContrast анализира какво се изобразява на екрана и автоматично настройва цветовете и интензитета на подсветката за постигане на най-добри дигитални изображения и видео – чудесна опция за често тъмните сцени в компютърните игри. Наличен е и специален Economy режим за изобразяване на всекидневните офис приложения с подходящо качество при намалена консумация на енергия. SmartImage Lite, една ексклузивна ултрамодерна технология на Philips, също анализира съдържанието на екрана и динамично подобрява контраста, цветовото насищане и остротата на изображенията за постигане на върхова дисплейна производителност в зависимост от избран от потребителя сценарии.


Стриймване от смартфони


 


Чрез свързването на смартфон или друго MHL-съвместимо устройство, потребителите могат да стриймват снимки и видео директно към 246E7QDAB и 276E7QDAB, както и да играят игри с Full HD UltraColor качество и то в комбинация с напълно цифров звук. През това време мобилното устройство се зарежда, докато е свързано към дисплея, което поддържа батерията винаги на ниво, независимо колко дълго гледате.


Новите дисплеи Philips 246E7QDAB и 276E7QDAB ще бъдат налични през август на препоръчителни крайни цени от съответно 369 и 529 лв. с ДДС.


Етикети: монитори , Philips

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени