Нови UTM устройства от гамата на Cyberoam повишават нивата на сигурност

Категория: Приложен софтуер , Виртуализация , Сигурност на приложенията , Системна интеграция
Наско Атанасов
вторник, 27 Юли 2010 14:06ч

Cyberoam пусна на пазара CR500ia и CR750ia UTM решения, с които предоставя необходимата сигурност на корпоративните си клиенти, предлагайки UTM устройства с отлична възврaщаемост на инвестицията. Доброто съотношение между цена и производителност се дължи на многоядрената архитектура на Cyberoam. Това позволява на решението да поддържа предвидената производителност докато се справя и с все още непознати заплахи, което повишава нивата на сигурност.

„С интегрирането на най-новите технологии като Cloud Computing, виртуализация, WEB 2.0 ,мобилни и социални мрежи, организациите са изложени на постоянно еволюиращи заплахи и напреднали атаки, това води до постепенно отдалечаване от очакваната производителност и защита. Новото поколение UTM решение на Cyberoam е предназначено за тези компании като по този начин те могат да внедрят най-новите ИТ технологии без да правят компромиси със своята защита и производителност“ каза Абхилас Сонуеин , VP-Product Management, Cyberoam.

Предлаганите решения от Cyberoam от този клас включват в себе си Extensible Security Architecture (ESA), Application Layer 7 Management, 3G/WiMAX поддръжка, проверява и подсигурява HTTPS/SSL трафика, Instant Messaging следене и контрол, следващо поколение UI, и “IPv6 Ready” Gold Logo сертификат. В допълнение вграден Active-Active режим на работа, който осигурява ефикасен и непрекъснат достъп до критичните за бизнеса приложения.

UTM Решенията на Cyberoam имат за цел не само да защитят и да оптимизират мрежата ни, но и да като увеличат производителността. Това се постига благодарение на уникалната Layer 8 технология , с която можем да следим и контролираме всеки един потребител в мрежата. Благодарение на следващото поколение уеб базиран графичен интерфейс управлението е лесно и бързо и намалява капиталовите и оперативните разходи на компанията.Етикети: информационна сигурност , сигурност , Cyberoam , UTM устройства

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени