Нови продукти на Logitech за Apple устройства

Категория: Аксесоари
Силвия Хаджикръстева
петък, 14 Декември 2012 11:40ч

Нови продукти на Logitech за Apple устройства
Logitech съобщава, че разширява своята Mac® линия с два нови продукта: Logitech® Bluetooth® Easy-Switch™ Keyboard за Mac®, iPad® и iPhone® и Logitech® Rechargeable Trackpad за Mac. Всеки от продуктите носи нови измерения в начина, по който навигираме и контролираме нашите Apple продукти.

Logitech Bluetooth Easy-Switch Keyboard предлага технологията Logitech Easy-Switch – подобно на популярната Logitech® Bluetooth® Illuminated Keyboard K810 – така че може лесно да се премине от писане на имейл на Mac към водене на бележки на iPad или писане на отговор на текстово съобщение на iPhone, просто чрез натискане на бутон. В допълнение, Logitech Rechargeable Trackpad дава цял набор от мултитъч жестове, поддържани в Mac OS®, върху гладка стъклена повърхност.

Logitech Bluetooth Easy-Switch Keyboard може да се свързва с до три Apple устройства едновременно, а стандартното Mac разположение включва познатите клавиши Command, Brightness и Mission Control™. Нейният елегантен алуминиев дизайн подхожда на стила на Apple, правейки я да изглежда точно на място до Mac, iPad или iPhone.

В допълнение към атрактивния и дизайн, клавиатурата е създадена за максимално удобно използване и пестене на енергия. Ярката илюминация на подсветката на клавишите ги прави лесни за разпознаване при слаба светлина или нощем. Клавиатурата включва подсветката, когато ръцете се доближат до нея и автоматично я затъмнява или я прави по ярка в зависимост от количеството светлина в стаята.

Logitech Rechargeable Trackpad притежава мултитъч контрол, така че да можем да кликваме, скролираме, прехвърляме страници, увеличаваме и др. Със своя нископрофилен дизайн и гладка стъклена повърхност, тракпадът пресъздава усещането за чувствителен на допир екран. И понеже чувствителната на допир площ е по-голяма от тази на типичен ноутбук, вече е по-лесно да се възползваме от пълния набор от мултитъч жестове в Mac OS. Освен това, тракпадът е проектиран с вградени сензори за прецизност и е устойчив на отпечатъци от пръсти и драскотини.

В допълнение, този продукт прави нуждата от смяна на батерии спомен от миналото – той се презарежда чрез USB кабел и може да бъде използван по време на зареждане. Когато е напълно зареден, може да се работи с него един месец, за което спомага и удобния ключ за включване и изключване. Използваната безжична Bluetooth връзка дава свобода до 10 метра.

Етикети: Logitech , Logitech Bluetooth Easy-Switch Keyboard , Logitech Rechargeable Trackpad , Apple устройства

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени