Новата тонколонка UE MINI BOOM е малка, но предоставя „голям“ звук навсякъде

Категория: Хардуер , Аудио , Колонки , Аксесоари
Saga Technology
сряда, 5 Февруари 2014 14:38ч

Новата тонколонка UE MINI BOOM е малка, но предоставя „голям“ звук навсякъде
Бренът на Logitech - Ultimate Ears, представи UE MINI BOOM, малка тонколонка, която произвежда богат звук. Новото предложение постига по-високо качество, като предлага чисти високи, дълбоко басови и стерео звуци, където и когато го пожелаете.

UE MINI BOOM ima опростено управление и Bluetooth връзка. Така заедно с батерията, която издържа до 10 часа, тя е чудесна музикална компания, независимо дали стриймвате музикални клипове, срещате се с приятели или пътувате.

Можете да стриймвате звук от Bluetooth съвместимо устройство от разстояние до 15 метра. Благодарение на удобният micro-USB порт за зареждане, не е никак трудно да намерите къде да заредите вашата UE MINI BOOM. Освен това можете безжично да свържете заедно две UE MINI BOOM тонколонки, след като свалите безплатното UE MINI BOOM приложение (достъпно за iOS и Android) и така да „удвоите“ звука.

Новото устройство е налично в набор от живи цветове, включително оранжев, лилав, червен, жълт и черен. То може да издържи известни грубости, благодарение на издръжливата метална рамка и гумено покритие, така че можете да го хвърлите в дамска чанта, спортен сак или директно в багажника на колата без притеснения.

Съчетанието на забавни цветове с впечатляваща акустика, издръжлива конструкция и мултифункционален бутон, който може да приема и отхвърля разговори, прави UE MINI BOOM категорично най-добрия компаньон за слушане на музика, заявяват от компанията.

UE MINI BOOM вече е в наличност в ритейл и онлайн магазините на Apple в Европа, а в други ритейл магазини ще се появи по-късно през февруари 2014 г. на препоръчителна крайна цена от 199 лв.

Етикети: Logitech , високоговорител , мобилни устройства , тонколони , Ultimate Ears

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени