Новата социална електронна поща IBM Verse комбинира облачни, социални и аналитични решения

Категория: Бизнес Приложения , Интернет , Интернет достъп
Saga Technology
петък, 21 Ноември 2014 13:55ч

Новата социална електронна поща IBM Verse комбинира облачни, социални и аналитични решения

IBM представи електронна поща „която ви разбира“. Революционната иновация предлага на служителите интуитивен, сигурен и аналитичен начин за приоритизиране на важните задачи, намиране на правилните хора и информация бързо и лесно. IBM е инвестирала над 100 милиона долара във Verse.

Продуктът комбинира водещите облачни, аналитични и социални платформи и услуги за сигурност на IBM, за да издигне работния процес на ново ниво. IBM Verse интегрира различни канали, по които служителите общуват всеки ден – съобщения, срещи, календари, споделяне на файлове, бързи съобщения, социални мрежи, видео разговори и много други в една-единствена платформа. Това е първата система за съобщения, която предлага възможност за „фасетирано търсене“ (faceted search), за да могат потребителите да отбелязват и намират точната информация, която търсят в огромния обем от данни.

Решението на IBM използва вградени аналитични услуги, които показват най-важните задачи за деня на съответния потребител. IBM Verse изучава предпочитанията и приоритетите на служителите и така може веднага да предостави контекст на даден проект, както и хората и екипите, работещи по него. Решението е базирано на коментари и обратна връзка от широк спектър бизнес потребители, които се сблъскват с имейл предизвикателства всеки ден – от счетоводители и търговски мениджъри до маркетинг специалисти и софтуерни инженери.

В резултат на това, IBM представя няколко уникални иновации, сред които:
- Интелигентно приоритизиране на задачите: Намиране и приоритизиране на най-важните задачи със светкавично бързо търсене и вградена интелигентна система, която анализира човешкото поведение и предпочитания.
- Интуитивно взаимодействие между устройства:
интуитивен потребителски интерфейс, оптимизиран за всички мобилни и уеб платформи, който помага на потребителите да управляват съдържанието и разговорите от множество устройства, като e-mail, календар, списъци, социални мрежи, чатове, онлайн срещи и документи.
- Свързване на хора, а не съобщения: Предоставя дълбок контекст относно хората и екипите от дадена задача или проект. Позволява на потребителите да преглеждат служебни профили, да разберат връзките между служителите и екипите, и по-ефективно да управляват проектите си.

IBM Verse дава възможност на експерти да споделят мнението си и да публикуват ценни наблюдения под формата на блог пост, например, и да го разпространят до целия си екип. Така новата платформа променя изцяло начина, по който комуникираме на работното си място.

Изградено чрез платформата SoftLayer с корпоративен клас на сигурност, IBM Verse предоставя на корпоративни клиенти, малки предприятия и физически лица облачна платформа, базирана на социалните технологии, която е оптимизирана за мобилна и уеб среда. Безплатната „freemium” версия на IBM Verse ще бъде достъпна през IBM Cloud Marketplace през първата половина на 2015 г. IBM

Verse ще може да се сваля и като приложение за iOS и Android.


Етикети: електронна поща , IBM , бизнес приложения , IBM Verse

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени