Нова серия достъпни принтери LaserJet с мобилен печат от HP

Категория: Хардуер , Принтери , лазерни принтери
Saga Technology
сряда, 12 Октомври 2016 22:19ч

Нова серия достъпни принтери LaserJet с мобилен печат от HP
HP Inc. представи шест нови, бързи и ценово достъпни монохромни лазерни принтери с поддръжка на мобилен печат LaserJet Pro за ползване в малки офиси. Обновената линия принтери HP LaserJets е сред най-продуктивните в своя клас, като осигурява между 15 и 20% по-бърза скорост на печат при всеки модел от сериите M100 и M200.
• Новите серии принтери HP LaserJet Pro M12 и многофункционалните устройства HP LaserJet Pro MFP M26 предлагат известното и надеждно качество на HP, като същевременно са най-достъпните лазерни принтери, които HP е представяла до този момент в тези класове.
• Компактната серия M100 включва достъпни и енергийно ефективни устройства, осигуряващи надеждни резултати с минимална намеса и скорост на печат до 22 стр./мин.
• Новата серия устройства M200 осигурява скорост от 28 стр./мин. и е отличен избор за малките предприятия, за които производителността е от ключово значение. Що се отнася до времето за разпечатване на първа страница, серията M200 предлага безпрецедентната скорост от седем секунди – най-ефективната в своя клас.

Новите принтери са създадени да отговорят на начина на работа на потребителите в днешния забързан и мобилен свят, като позволяват лесен печат от смартфон, таблет или лаптоп с Wi-Fi Direct без необходимост от достъп до мрежата на компанията.

Новите лазерни принтери могат да помогнат на компаниите да намалят разходите си за енергия, като същевременно допринасят за глобалното устойчиво развитие с технологията HP Auto-On/Auto Off.

Сериите принтери HP LaserJet Pro M12 и HP LaserJet Pro MFP M26 са на пазара във всички страни от ЕС, както и в Швейцария, Норвегия и Адриатическия регион, от 3 октомври 2016 г. с начална цена от 79 евро.

HP LaserJet Pro M102w се очаква на пазара в EMEA (Европа, Близкия изток и Африка) след 3 октомври 2016 г. с начална цена от 99 евро.

Серията HP LaserJet Pro MFP M130 също се очаква в ЕМЕА след 3 октомври 2016 г. с начална цена от 139 евро.

HP LaserJet Pro M203dw се очаква на пазара в EMEA след 3 октомври 2016 г. с начална цена от 179 евро.

HP LaserJet Pro MFP M227fdw се очаква на пазара в EMEA след 1 декември 2016 г. с начална цена от 249 евро.

Етикети: принтери , лазерни принтери , МФУ , офисни принтери , монохромни лазерни принтери , мултифункционални принтери , безжични принтери

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени