Нов телефон Gigaset S810 с Bluetooth за офиса и дома

Категория: Хардуер , Телекомуникации
Благой Благоев
вторник, 30 Август 2011 15:24ч

Нов телефон Gigaset S810 с Bluetooth за офиса и дома
Gigaset Communications представи в България своя нов телефон Gigaset S810 с метална клавиатура. Той има елегантен дизайн и предлага хендсфри функционалност с високо качество. Указателят е с капацитет до 500 контакта и може да бъде синхронизиран с Outlook клиент. Благодарение на софтуера Gigaset QuickSync е възможна и CTI телефония между компютър с Bluetooth и телефона, а потребителите могат да прехвърлят vCard данни от мобилния телефон към Gigaset S810 чрез Bluetooth.

Хендсфри функцията е с брилянтно качество на звука при разговор или телеконференция, независимо от броя на участниците. Акустиката на телефона може да се адаптира според личните предпочитания на потребителя. S810 предлага четири различни хендсфри профила за идеално качество на звука.

Gigaset S810 е напълно съвместим с новия хендсфри клип Gigaset L410. С иновативния L410, който лесно се закрепва към дрехите и тежи само 30 грама, ръцете на потребителите остават свободни, запазвайки пълната свобода на движение по време на разговор – без използване на висящи кабели или хедсет.

S810 на Gigaset се справя лесно с непрекъснато нарастващия брой контакти на бизнес партньори, семейство и приятели.За всеки от 500-те контакта могат да се запишат 3 телефонни номера, e-mail адрес и дата на раждане. При входящо обаждане телефонът показва името на обаждащия се и точно от кой от трите запаметени номера ви е набрал. Данните за контакт могат да бъдат лесно и бързо съхранени на компютър, а след това прехвърлени на телефона чрез безплатния QuickSync софтуер, използвайки USB кабел или Bluetooth. Компютър с Bluetooth позволява на потребителите да проведат разговор през CTI (интегрирана компютърна телефония) директно от листа с контакти на Outlook, само чрез един клик с мишката. И обратно - при входящо обаждане Outlook показва данните за обаждащия се на екрана.

Зареждащи устройства с най-нова технология и възможност за смяна на режима на работа осигуряват ниско потребление на енергия. В ECO режим подаваното от устройството напрежение се редуцира с до 80 процента, като подаваната мощност също се регулира автоматично, в зависимост от разстоянието между базовата станция и слушалката. В ECO Plus режим устройството няма излъчване в състояние на изчакване и се активира единствено при наличието на входящо обаждане.

Релефната метална клавиатура и 1.8-инчовият цветен TFT дисплей на Gigaset S810 придават изискан вид на телефона. Блестящата черна повърхност на базовата станция има елегантен сребърен кант в синхрон с цвета на слушалката.

Етикети: телекомуникации , телефон , телефония , Gigaset , Гигасет , Gigaset S810

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени