Нов президент начело на регионалното представителство на LG

Категория: Личности
Saga Technology
сряда, 21 Януари 2015 11:08ч

Нов президент начело на регионалното представителство на LG
София, 19-ти януари 2015 – Регионалното седалище на LG Electronics има нов президент. От този януари г-н Йонгнам Ро поема управлението на всички дейности на LG в региона, включително и на българското представителство на компанията. Позициониран в Будапеща, Унгария, г-н Ро ще координира още 8 държави, освен България те са Унгария, Сърбия, Хърватска, Албания, Македония, Босна и Херцеговина, Черна Гора и Косово.

Преди да поеме новата си позиция, Йонгнам Ро е бил президент на седалището на LG в Португалия. Освен това, той придобива международен опит в представителствата на LG в регионите ОНД (Общност на независимите държави от бившия Съветски съюз), в Близкия Изток и Африка.

„Горд съм, че имам възможността да ръководя регионалното седалище. Твърдо съм решен да създам допълнителна инерция, която ще допринесе LG да ускори растежа си в региона. Много добра основа за това са силата на марката LG, професионализма на местните експерти и водещите иновации на компанията, каквито са представените наскоро извит смартфон G Flex 2 и 4K Ultra HD OLED телевизорите.“, каза Йонгнам Ро. „Ние в LG сме отдадени на това, чрез авангардните си технологични решения, да направим живота на потребителите по-удобен и по-продуктивен.“, добави той.

Йонгнам Ро наследява президентското кресло от Йонг Уонг Лий, който от сега ще оглави представителството на компанията в Германия, след успешен мандат в региона.

Етикети: LG , ИТ личности

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени