Нов канал Sportal TV в цифровата телевизия на Мтел

Категория: HDTV
Наско Атанасов
сряда, 20 Март 2013 10:53ч

Нов канал Sportal TV в цифровата телевизия на Мтел
От днес клиентите на Мтел могат да гледат Sportal TV в движение на всички мобилни устройства от телекома. Новият спортен канал прави своя дебют в цифровата телевизия на Мтел. В продължение на един месец Sportal TV ще се излъчва ексклузивно само в телевизионната платформа на телекома. Това стана ясно днес, след като Мтел и Sportal.bg подписаха договор за партньорство на специално събитие.

Новият канал ще бъде достъпен безплатно за клиентите на Мтел във всеки пакет за цифрова телевизия – икономичен, стандартен или разширен. Sportal TV става автоматично част и от 16-те телевизионни програми на платформата Мулти ТВ. Чрез нея абонатите могат да гледат цифрова телевизия както на екрана вкъщи, така и на своя смартфон, таблет или компютър. Статистиката показва, че три четвърти от абонатите на цифрова телевизия от Мтел гледат спортни канали средно по един час на ден.

Sportal TV е естественото продължение на Sportal.bg - най-голямата спортна информационна агенция в България с над 300 спортни новини всеки ден, екип от над 40 висококвалифицирани журналисти и над 2 500 000 уникални посетители.

Новият спортен канал е с информационно-новинарски фокус. С емисиите си на всеки час българският зрител ще бъде винаги в час със случващото се на световната и българската спортна сцена. 70% от новинарското съдържание ще бъде посветено на новини от България, а останалите 30% - на международни.

Клиентите, които нямат Цифрова телевизия от Мтел в дома си, но искат да бъдат сред първите зрители на новия канал, могат да изберат един от пакетите Светкавичен интернет с телевизия на цена от 19,90 лева на месец.

За да се гледа Sportal TV на няколко устройства чрез Мулти ТВ, са необходими интернет свързаност и само един абонамент за телевизия от Мтел. Независимо дали ползват мобилната мрежа на Мтел или Wi-Fi по избор, клиентите получават неограничен достъп до богато телевизионно и видео съдържание. Трафикът през 3G мрежата на телекома е безплатен.

Етикети: мобилни устройства , Мтел , Мулти ТВ , Sportal TV

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени