Нов център на Razer в Остин за разработване на потребителска електроника и гейминг-хардуер

Категория: Игри , Електроника
Благой Благоев
сряда, 30 Март 2011 13:11ч

Нов център на Razer в Остин за разработване на потребителска електроника и гейминг-хардуер
Производителят на гейминг-периферия Razer обяви откриването на нов център за разработване на продукти в Остин, Тексас. Техническата централа ще привлече някои от най-изявените разработчици в района – т.нар. Silicon Hills са утвърден център за иновации в света на гейминга и технологиите. Тексаският екип ще се фокусира приоритетно върху новите разработки на Razer в сферата на потребителската електроника и гейминг-хардуера.

„Създаването на новия технически център в Остин е особено важна крачка за нас,” коментира Мин-Лян Тан, изпълнителен и творчески директор на Razer. “Тук са базирани някои от водещите специалисти в технологичния бранш и това ще ни помогне при създаването на оригинални висококачествени продукти, какъвто беше наскоро представеният прототип Razer Switchblade. В новата си база ще привлечем само най-добрите и амбициозни членове на екипа, за да създадем място, където се раждат нови тенденции в гейминг хардуера.”

Новооткритият технически център допълва R&D базите на Razer в Сингапур и Сан Франциско. С това компанията цели привличането на талантливи разработчици и създатели на независим софтуер за бъдещото развитие на технологиите, използвани в продуктите на марката. Рик Карини, водещ технически специалист за Razer, ще оглави работата в изследователската централа в Остин. Преди да се присъедини към компанията, Карини работи за IBM и Dell, като до този момент е натрупал повече от 30 години професионален опит. Техническата лаборатория под негово ръководство ще разработва нови концептуални продукти и технологии и ще изпробва нови насоки в продуктовия дизайн на Razer.

Етикети: електроника , Razer , потребителска електроника , гейминг-хардуер

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени