Nokia N8 излиза третото тримесечие

Категория: Технологии , Мобилни технологии , Електроника
Благой Благоев
вторник, 27 Април 2010 16:00ч

Nokia N8 излиза третото тримесечие
Nokia N8, най-новият смартфон на Nokia, интуитивно се свързва с хората, местата и услугите, които имат най-голямо значение. С него потребителите могат да създават завладяващо съдържание, да се свързват с любимите си социалните мрежи и да се наслаждават, когато поискат на уеб телевизионни програми и Ovi Store приложения. Телефонът ще излезе на пазара през третото тримесечие на продажна цена €370, без включени такси и дотации

Nokia N8 притежава 12 мегапикселова камера с Carl Zeiss оптика и светкавица Xenon и голям сензор. В допълнение телефонът дава възможност за запис с HD-качество на клипове и редактирането им с вграден интуитивен пакет. Подсилен като портативен център за развлечения, той осигурява клипове с HD качество с Dolby Digital Plus surround sound. Ако се свърже със системата за домашно кино Nokia N8 предлага и уеб телевизионни услуги, които доставят програми, новини и развлечения от канали като CNN, E! Entertainment, Paramount и National Geographic. Има възможност и за допълнителни локални уеб телевизионни съдържания достъпни в Ovi Store.

Със зареждането на Facebook и Twitter на живо с един поглед върху екрана, хората могат да коментират, четат и изпращат съобщения, да актуализират статуса си и да споделят местоположението си и снимките си. С Nokia N8 може да се трансферират събитията от Facebook профилите директно в календара на телефона. Усдтройството има и безплатна глобална Ovi Maps навигация за ходене пеша или придвижване с кола, като насочва хората към местата и точките, които ги интересуват в повече от 70 страни по света. Последната версия на Symbian^3, най-използваният софтуер за смартфони в света, захранва Nokia N8. Тази версия предоставя няколко важни нови разработки, включително включително multi-touch, flick scrolling and pinch-to-zoom.
Етикети: смартфон , Ovi Store , Nokia N8

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени