Nokia Lumia и Windows Phone победиха и в София

Категория: Хардуер , Смартфони
Благой Благоев
сряда, 23 Май 2012 17:26ч

Nokia Lumia и Windows Phone победиха и в София

През изминалите дни посетителите на някои от водещите търговски центрове в София участваха в инициативата Smoked by Windows Phone и можаха да се убедят на живо в уникалните характеристики на водещия смартфон Nokia Lumia с операционна система Windows.


Известният водещ Део мери сили с всички, които имаха увереността, че могат да спечелят, изпробвайки своя смартфон срещу Део и неговата Nokia Lumia. Желаещите предизвикваха Део в няколко категории, сред които „Качване на снимка във Facebook”, “Отваряне на произволна Интернет страница” и „Публикуване на съобщение в социалните мрежи”. Двубоите продължиха няколко дни и предизвикаха много хубави емоции с участието на различни „състезатели“ – от млади български футболни надежди до хай-тек японски доброволци в България. При всеки двубой по-добрият и по-бързият можеше да спечели награда от 50 лева, а победеният трябваше просто да си го признае и да си тръгне с усмивка и една доза по-добро настроение.


Състезанията дадоха възможност на ентусиазирани смартфон потребители от различни марки, да се уверят в бързината и удобствата, които Nokia Lumia предоставя. Nokia Lumia 800 и Nokia Lumia 710, първите Nokia смартфони с инсталиран Windows Phone, са налични в търговските мрежи на българския пазар.


Етикети: смартфон , смартфони , Nokia Lumia 800 , Nokia Lumia 710 , Nokia Lumia , Smoked by Windows Phone

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени