Невероятно компактният BRIX Gaming UHD

Категория: Хардуер
Saga Technology
петък, 23 Декември 2016 9:45ч

Невероятно компактният BRIX Gaming UHD
BRIX Gaming UHD с моделно име GB-BNi5HG4-950 е най-новото устройство BRIX в геймърската фамилия на компанията, с многобройни геймърски функции, които потребителите познават и от неговия предшественик, но изпълнени на по-съвременен хардуер.

По-забележителното е обаче, че само в обем 2,6 литра (220 x 110 x 110 мм) GIGABYTE е успяла да постигне почти невъзможното - персонален компютър, който разполага с богато разнообразие от части и компоненти с производителност, сравнима с геймърските настолни PC-та от най-висок клас.

За целта BRIX Gaming UHD разчита на първо място на мощните и интелигентни процесори Intel Core i7 или i5 от 6-то поколение. Тяхната производителност дава възможност за впечатляващи потребителски изживявания без пароли и с по-естествен потребителски интерфейс. Процесорите от 6-то поколение Intel Core i7 и Core i5 разполагат с технологията Intel Turbo Boost 2.0, която ви дава допълнителна мощ за обслужване на онези задачи, които изискват малко по-висока тактова честота.

За геймърската система не по-малко важна е графичната технология. GIGABYTE BRIX Gaming UHD е проектиран да ползва специална графична карта GeForce GTX 950, графичен чип, създаден специално за запалените PC геймъри. С нея персоналният компютър е истински звяр в игрите, който се съревновава успешно с всяка друга геймърска конзола и осигурява бърза работа и високоскоростна реакция в битка при игра с много играчи, както и наслаждения от най-новите геймърски заглавия с резолюция 1080p.

Системата също осигурява 4K функция, а чрез многобройните й видео изводи потребителите ще имат възможност да показват 4 изображения в 4K формат. Разчитайки на мощната архитектура NVIDIA Maxwell, GeForce GTX 950 предоставя 3 пъти по-голяма производителност от картите от предишното поколение. Освен това Maxwell подобрява значително основни области на игрите, а именно анти-назъбване на картината, т.нар. рейтрейсинг (метод на проследяващия лъч) и най-важното, усъвършенства виртуалната реалност.

От външния вид на устройството става очевидно, че в разработката на GIGABYTE BRIX Gaming UHD са вложени много иновации. Много мисъл е вложена в подобряването на работата на охлаждащата система, като по този начин е създаде ергономичен термичен дизайн, който дава възможност да се запазва ниската температура на системата и в същото време тя да работи възможно най-тихо.

Компонентите в това PC са подредени така, че да се намали въздушното съпротивление и да се осигури максимален въздушен поток, така че високопроизводителните CPU и GPU чипове да останат хладни по време на тежки натоварвания, докато потребителят играе игри или подлага на стрес работата на системата. Всички тези иновации в разработването на BRIX Gaming UHD са помогнали да намалим акустичното ниво на шума при пиковото натоварване до под 36 dB, по-тихо дори от атмосферата в библиотека.

Многостранната употреба е една от силните страни на BRIX Gaming UHD, а чрез многобройните портове USB 3.0 потребителите могат да свържат всички свои устройства директно към BRIX. Моделът предлага USB свързаност от ново поколение, поддържайки и двата стандарта за USB 3.1 – с конектор Type-A, както и в двулицевия конектор Type-C.

Най-новият USB 3.1 предлага впечатляващата скорост за пренос на данни 10 Gb/s, което е 2 пъти по-бързо от USB 3.0 и е обратно съвместимо със съществуващите USB устройства.
Иновативната геймърска система се предлага от Vali Computers с 24-месечна гаранция.Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени