MWC 2015: Microsoft показа универсална сгъваема клавиатура

Категория: Хардуер , Аксесоари
Благой Благоев
сряда, 4 Март 2015 11:24ч

MWC 2015: Microsoft показа универсална сгъваема клавиатура

Microsoft не прави само игрови конзоли и операционни системи. В арсенала на корпорацията има голям брой най-невероятните устройства. Има също и клавиатура, и то доста необичайна. Ако ви трябва пълноразмерна, подходяща за Windows, iOS и Android безжична клавиатура, то тя вече е на лице, току-що обявена на MWC 2015. Universal Foldable Keyboard (Универсална сгъваема клавиатура) е идеална за смартфони и таблети компютри, базирана на изброените операционни системи.


 


Основната кукичка е, че клавиатурата се сгъва на две, ако е необходимо. Затова лесно се побира във всеки джоб чанта или яке. Няма проблеми с транспорта. Заема съвсем малко място. Компанията не е дала още точни спецификации. Но е съобщила, че животът на батерията е достатъчен за 3 месеца без зареждане. Зареждането се извършва чрез microUSB.


Налице е защита срещу влага и вграден комутатор на режима на работа (за всяка софтуерна платформа има отделен). Продажбите на Универсалната сгъваема клавиатура ще започнат през следващите месеци. Очакваната цена е около 90 долара (цената все още не е официално обявена).


Етикети: клавиатура , Майкрософт , безжична клавиатура

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени