MWC 2013: Samsung представя услугата Video Discovery

Категория: Социални мрежи , Мрежи , Услуги
Силвия Хаджикръстева
вторник, 26 Февруари 2013 10:57ч

MWC 2013: Samsung представя услугата Video Discovery
Услугата Video Discovery представи Samsung вчера на Световния мобилен конгрес в Барселона. Тя осигурява на потребителите по-бърз и лесен начин за намиране на видео и телевизионнo съдържаниe. Video Discovery може да бъде използвана с мобилно устройство Samsung, смарт телевизор или и двете и дава възможност за търсене в множество доставчици на съдържание.

Новата услуга значително улеснява процеса на търсене на съдържание, като обединява и предава програмна информация в реално време от множество източници, включително видео по заявка, традиционна телевизия на живо или онлайн услуги за съдържание като YouTube. С течение на времето, започва да предлага препоръки, базирани на историята на търсения и предпочитания на потребителя.

„Video Discovery ви дава възможност за търсене и преглеждане на съдържание от всички наши партньори-доставчици, било то по заявка или в рамките на вашия абонамент”, заяви д-р Уон-Пио Хонг, председател и ръководител на Media Solution Center.

Услугата може да бъде използвана, за откриване на съдържание на Samsung SMART TV или мобилни устройства, както и за безпроблемен трансфер или едновременно излъчване на две свързани устройства. Освен това тя превръща свързания таблет в универсално дистанционно управление, като така позволява на потребителите да търсят съдържание по заявка или телевизионни програми директно през мобилното устройство.

Първоначално Video Discovery ще включва съдържание от Netflix и Blockbuster в САЩ и Acetrax, Wuaki, MovieMax, FilmIn, Chili, Pathé and SF Anytime в Европа.

Video Discovery ще бъде пусната в употреба още първото тримесечие в САЩ, Корея и още 14 Европейски страни, включително Великобритания, Франция, Италия, Германия и Испания на всички серии Samsung Smart TV от 2013 г., а през второто тримесечие на мобилни устройства в САЩ, Корея и още 14 Европейски страни, включително Великобритания, Франция, Италия, Германия и Испания.

Етикети: Samsung , MWC 2013 , Video Discovery

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени