MobiSystems представя България на CES 2015

Категория: Софтуер , Приложен софтуер
Saga Technology
сряда, 14 Януари 2015 9:02ч

MobiSystems представя България на CES 2015
За втора поредна година българската компания MobiSystems участва в гигантското изложение за потребителска електроника Consumer Electronics Show (CES) в Лас Вегас. MobiSystems е българо-американска компания, създадена през 2001 година в София и е единствената фирма с българско участие от 3600-те компании представени на CES тази година.

MobiSystems разработва най-продаваното в света офис мобилно приложение - Office Suite, което се използва в над 205 държави в цял свят. Благодарение на иновативния дизайн и доказаната функционалност на приложението, продуктът е инсталиран на повече от 120 млн. устройства.

На срещата с бъдещето в Лас Вегас MobiSystems представя най-новия си продукт – версия 8 на OfficeSuite за Android. Повече от 160 000 посетители от над 140 страни имаха възможност да пробват на живо OfficeSuite 8 и други продукти на компанията, създадени от български разработчици.

Интересът към OfficeSuite идва от иновативния потребителски интерфейс, доближаващ се до този на настолните компютри, който се възприема и ползва по-лесно и интуитивно от всеки друг офис за мобилно устройство. OfficeSuite 8 е също доказан и водещ партньор към новия облак на Amazon Cloud Drive.

Сред компаниите, чиито устроиства се продават с инсталиран OfficeSuite, са Sony, Amazon (Kindle), Barnes and Noble (Nook), Acer, Toshiba, Huawei и Sharp. Освен централата си в София, фирмата вече има представителства в Америка и Китай.

Етикети: мобилни приложения , CES 2015 , MobiSystems , Office Suite

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени