MobiSystems е отличена като най-иновативна компания от БТПП

Категория: Софтуер , Приложен софтуер , Технологии , Мобилни технологии , Иновации
Saga Technology
вторник, 31 Март 2015 16:14ч

MobiSystems е отличена като най-иновативна компания от БТПП
MobiSystems беше отличена с призовото място за най-иновативна компания на 2014 г. от Българската търговско-промишлена палата (БТТП). Отличията бяха връчени на 30 март в присъствието на заместник-министъра на икономиката Даниела Везиева и заместник-министъра на образованието проф. д-р Костадин Костадинов. Конкурсът за иновации сред българските компании се провежда за втора година и е организиран по инициатива на Съвета по иновации и енергийна ефективност към БТПП, съвместно с EEN.

Ния Йотова, мениджър Бизнес развитие в MobiSystems, получи грамотата лично от Цветан Симеонов, председател на БТПП. „Тъй като 80% от иновациите в България се внедряват от големи предприятия, MobiSystems се гордее, че е от групата на малките и средните предприятия в България, които постигат международно признание, благодарение на иновативните си продукти“ - заяви Ния Йотова, приемайки приза.

MobiSystems беше отличена за своите иновативни продукти и в конкурса на Първа инвестиционна банка през ноември 2014 г. Компанията е сред 5000-те най-бързо развиващи се фирми в Америка.

Етикети: мобилни приложения , иновации , технологични иновации , награда , MobiSystems

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени