Мобилните принтери Brother – хит сред студията за татуировки по света

Категория: Хардуер , Принтери
Saga Technology
сряда, 27 Април 2016 21:47ч

Мобилните принтери Brother – хит сред студията за татуировки по света
Мобилната серия термo-директни принтери на специалиста в технологиите за печат Brother се превърна в хит на един любопитен нов вертикален пазар – индустрията за татуировки.
Татуистите се снабдяват с принтери Brother от серията PJ и ги използват, за да отпечатат техните дизайни на татуировки на специална термо хартия за ваденки. Прецизните разпечатки след това се пренасят директно върху кожата, след което може да започне творческия процес по нанасяне на мастилото.

Индустрията за татуировки в САЩ беше първата, която прегърна технологията, използвана в мобилните термо-директни принтери Brother от серията PJ-600. Термо-директният печат с висока резолюция осигурява сложните детайли, нужни на татуистите да създават техните комплексни, цветни и изпипани дизайни, при което разпечатките с резолюция 300 DPI се пренасят върху кожата и формират отправната точка за начало на работата с мастилото.

Компактният, портативен дизайн на серията PJ на Brother’s PJ превръща тези машини в удобен инструмент за татуистите, които практикуват по време на турнета и конференции. Така мобилните термо-директни принтери Brother оставиха следа в тази индустрия, която се разпространи от САЩ до студията за татуировки в Европа и де факто се превърнаха в част от оборудването на тези студия.

Най-новата серия PJ-700 на Brother допълнително ще укрепи позициите на японската компания на този нов вертикален пазар. PJ-700 включва шест елегантни устройства в черно и синьо, които отговарят перфектно на нуждите на татуистите за прецизен печат, благодарение на резолюцията от 300D DPI. Обозначенията на моделите са: PJ-722, PJ-723, PJ-762, PJ-763, PJ-763MFI и най-добрият в серията PJ-773. Всички те включват вградена презареждаща се литиево-йонна батерия с напрежение 11.1V. Всички модели са леки с тегло около 610 г с батерията и заемат малко място със своите размери от 255(Ш) x 55(Д) x 30(В) мм. Моделите от серията PJ-700 поддържат печат от смарт устройства посредством приложения и технологии като: Apple AirPrint, Google Cloud Print, Brother iPrint&Scan и Android Print Plug in.

Върховият модел в серията, PJ-773, е сертифициран от Mopria Alliance, чиято цел е да осигури опростен безжичен печат от смартфони, таблети и други мобилни устройства. Възможността за технически напредналите татуисти да отпечатват своите дизайни от iPad по време на събития демонстрира гъвкавостта на серията PJ-700 на Brother.

Цените на моделите PJ-700 започват от 1054,80 лв. с ДДС, като най-добрият модел PJ-773 струва 1546,80 лв. с ДДС.

Етикети: Brother , термo-директни принтери , татуировка

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени