Mindjet MindManager унифицира разнообразната информация

Категория: Софтуер , Приложен софтуер
Благой Благоев
вторник, 20 Юли 2010 13:30ч

Mindjet, доставчик на софтуер и "облачно-базирани" приложения за визуална организация и управление на информация и идеи, обяви нова версия на водещия продукт на компанията – Mindjet MindManager Version 9. Използван от милиони бизнес професионалисти, той добавя стойност към работата на днешните служители – един гъвкав, интуитивен начин за визуален брейнсторминг, организирани на информация, разработване на работещи стратегии и планове на проекти и комуникиране на резултати.


Ежедневно бизнес професионалисти се борят с маси информация, идваща от различни източници – web, e-mail и срещи – без помощни средства, обединяващи ги в голямата картина. MindManager доставя инструменти, които унифицират разнообразната информация, позволявайки на потребителите да организират, действат и комуникират техните идеи и стратегии. Със своята подобрена интеграция с Microsoft Office и гъвкав drag-and-drop Интерфейс тази последна версия затвърдява MindManager като софтуерът за бизнес професионалисти за бързо улавяне, организиране и реорганизиране на информацията, за да открият нови мисли и нови решения – и след това да приложат тези решения незабавно в действие и да бъдат напред от конкуренцията.


MindManager предоставя интуитивна визуална рамка, която професионалистите и екипите могат да използват за улавяне на информация, анализиране на сложни връзки и задаване на приоритети. Възползвайки се от тясната интеграция с Microsoft Outlook, Office Project и SharePoint, Mindjet помага на потребителите да постигнат повече, осигурявайки успех на проекта и подобрявайки комуникацията като организират и презентират информацията във визуален контекст. В една ясна, лесна за модифициране визуална "карта", информацията от дискусия или идваща от web пространството може да бъде комбинирана заедно със съществуващите документи, файлове, бележки и имейли. Това визуално, гъвкаво представяне на информацията подобрява бизнес планирането и насърчава по-добрата комуникация в екипа.


Закупилите Mindjet for Windows от оторизиран представител от 12 Юли до официалното пускане в продажба на MindManager Version 9 for Windows, ще имат право да получат безплатен електронен ъпгрейд към новата девета версия, когато тя бъде пусната в продажба.


Етикети: софтуер , бизнес приложения , Mindjet , Mindjet MindManager

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени