Microsoft пусна Office Mobile за iPhone

Категория: Софтуер , Приложен софтуер
Наско Атанасов
понеделник, 17 Юни 2013 8:52ч

Microsoft пусна Office Mobile за iPhone
Microsoft пусна дългоочаквания мобилен офисен пакет за iPhone, но с уговорката, че е само за абонатите на облачната услуга Office 365. С негова помощ ще можете да разглеждате и редактирате документи Word, Excel и PowerPoint, намиращи се в SkyDrive, SkyDrive Pro или SharePoint. Приложението може да се похвали с поддръжка на диаграми и графики, анимации и още много полезни функции.

Office Mobile дава достъп към документи, съхранени в облака. Всички файлове, с които скоро сте работили на своя компютър, ще попаднат автоматично в папка “Последни”. Приложението също позволява да се отварят приложения от имейла. Благодарение на функцията Resume Reading, можете да продължите четенето на документа от мястото, където сте спрели последния път от всяко ваше устройство.

Документите не губят форматирането си точно както и в настолната версия. Редактирайте даже офлайн – не е необходимо устройството ви през цялото време да бъде свързано с мрежата. Можете да внесете изменения във вече съхранените файлове, а щом устройството отново се свърже към интернет, всички поправки ще се синхронизират с облака.

Можете да създавате нов документ Word или Excel направо от телефона, да оставяте и преглеждате коментари към документите и да ги споделяте с приятели и колеги.
Приложението Office Mobile е достъпно за безплатно зареждане от App Store.

Етикети: софтуер , Excel , Word , Powerpoint , Apple App Store , офис пакет , приложение , SkyDrive , Apple Store , Microsoft Office 365 , облачно приложение

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени