Microsoft Office приложенията вече могат да се интегрират с уеб приложения благодарение на Glue for Office

Категория: Софтуер , Приложен софтуер
Saga Technology
четвъртък, 13 Април 2017 21:27ч

Microsoft Office приложенията вече могат да се интегрират с уеб приложения благодарение на Glue for Office
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани в реално време с уеб приложения благодарение на Glue for Office – нов софтуер, който българската ИТ компания Tick42 представи на Bulgaria Web Summit 2017 в София. Инструментът е предназначен за уеб разработчици и вече е наличен за сваляне от продуктовия сайт на компанията.

„Glue for Office позволява на вашите приложения да използват лесно Word, Excel и Outlook, което означава по-малко работа за разработчиците и по-щастливи потребители. С него уеб приложенията могат да съхраняват данни на вашите сървъри, да валидират тези данни, да ги одитират и да контролират достъпа до тях, докато потребителите ви работят с приложенията от Microsoft Office, с които са свикнали”, заяви Лесли Спайро, съосновател и CEO на Tick42, по време на презентацията си на Bulgaria Web Summit 2017.

Glue for Office променя начина, по който разработчиците подхождат към потребителите, чиито основни инструменти са Word, Excel и Outlook. Тъй като осигурява интеграция в реално време между тези приложения и вътрешни и външни уеб приложения, разработчиците могат по-лесно и ефективно да балансират между нуждите на бизнеса и изискванията на потребителите за пълноценен десктоп софтуер.

На събитието Tick42 демонстрира ползите на Glue for Office за корпоративни потребители. Например един потребител може от имейл от клиент, получен в Outlook, да влезе директно във вътрешно за компанията приложение, което показва детайли за този клиент. След това може веднага да продължи да работи с тези данни в Excel или в друго уеб приложение, без да ги прехвърля ръчно. Компанията показа и как информацията може да се движи и в обратната посока, така че всички редакции, които потребителят направи в своята десктоп среда, да бъдат отразени в уеб приложение, без той да трябва да превключва между отделните приложения.

„Glue for Office вече е достъпен за разработчици и може да бъде свален от glue42.com. Ще се радваме да получим обратна връзка, както и коментари и въпроси за софтуера“, коментира Стоян Дамов, съосновател и CTO на Tick42.

Етикети: Майкрософт , MS Office , Glue for Office , Tick42

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Вали Компютърс ООД е вече официален дистрибутор на Asus за ...Най-четени