Менпауър България предлага онлайн обучения за начинаещи и специалисти

Категория: Обучение , Интернет
Наско Атанасов
сряда, 11 Февруари 2009 12:55ч

Днес Менпауър България обяви, че глобалният център на компанията за електронни обучения - Training Development Centre, вече предлага на индивидуални лица и корпоративни клиенти в страната над 5000 часа от интерактивни обучения чрез своите 4500 квалификационни модула. Обучителните програми са разделени в три основни групи – бизнес, компютърни и технически умения, и представляват бърз и ефективен инструмент за повишаване на квалификацията или преквалификация.

"Запазването и развитието на качествени служители във време на рецесия и среда на интензивна мобилност изисква от всички нас да променим традиционното си виждане по отношение на инвестициите в кариерно израстване. Ето защо сме изключително щастливи да споделим нашия онлайн център за обучения с всички в България. Вярваме, че можем да продължим да помагаме на индивидите, свидетели на фирмени съкращения или имащи желание да продължат да се развиват, както и на мениджърите, които са изправени пред трудното решение кой служител да съкратят или запазят, като им предоставим бърз и лесен достъп до възможности за обучения, когато и където се нуждаят от тях", каза Надя Василева, управляващ директор на Менпауър България.

Модулите от обучителния център на Менпауър позволяват повишаване на квалификацията със специално създаден за целта личен акаунт, който може да бъде използван 24 часа в денонощието и от места с осигурен достъп до интернет – било това офисът, дома или някое кафене. Сайтът www.manpowertdc.com предлага най-разнообразни образователни модули на различни езици и е безплатен за всички служители на Менпауър по света, независимо от това дали са на постоянен и времен договор в компанията.

При успешното преминаване на даден модул (над 70 точки) потребителят автоматично получава сертификат с подпис и печат на Manpower Inc., който е признат по целия свят и няма давност. Самият център е създаден през 1998 г., като първоначалната му цел е да предоставя компютърни базирани обучения през интернет на служителите на Менпауър в целия свят. От тогава до днешна дата центърът постоянно разширява списъка си от обучения, като до момента през него са преминали над 9 милиона души в повече от 80 държави по света.


Етикети: Интернет , компютър , сайт , MAN , сертификат , онлайн , България , ИТ , C , ИРМ , чат , глоба , HR , инвестиции , БИ , онлайн обучение , Manpower Inc. , Менпауър България

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени