Мартин Липауц нов главен директор „Маркетинг” на Мобилтел

Категория: Телекомуникации
Благой Благоев
вторник, 4 Декември 2012 10:42ч

Мартин Липауц нов главен директор „Маркетинг” на Мобилтел
Мартин Липауц пое вчера новия пост главен директор „Маркетинг” на Мобилтел. Той се присъединява към компанията след близо шест години в беларуския телеком Velcom, също част от Telekom Austria Group. Увеличаването на мениджърския екип идва в отговор на по-големия обхват на маркетинговите дейности и на повишената клиентска база на компанията след придобиването на фиксираните оператори Мегалан и Спектър Нет.

Мартин Липауц не е ново лице за Мобилтел. В периода 2005 – 2007 година заема позицията старши директор „Маркетинг” в телекома, а от 2007 година е главен директор ”Маркетинг” във Velcom, водещият оператор в Беларус. Липауц има сериозен опит в сферата на маркетинга не само в Telecom Austria Group, но и в компании като Coca Cola и Renault.

„За мен новият пост е всъщност „връщане у дома”, защото работата в Мобилтел и престоят ми в България ми донесоха едни от най-хубавите и плодотворни моменти в живота. Затова очаквам с нетърпение новите предизвикателства във втория по големина оператор в Telecom Austria Group”, каза Мартин Липауц.

Етикети: маркетинг , Мобилтел , главен директор

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени