THE MALL дава старт на първия ESL Gaming Weekend

Категория: Игри , Любопитно
Благой Благоев
сряда, 5 Май 2010 15:00ч

THE MALL дава старт на първия ESL Gaming Weekend
На 8-ми май THE MALL ще даде старт на най-голямото съревнование по електронни спортове на територията на страната. Първият ESL Gaming Weekend у нас се организира от ESL България и Multirama България. Най-добрите геймъри от цялата страна ще премерят сили в три турнира, по StarCraft: BroodWar, World of Warcraft и Super Street Fighter. Едновременно с това гостите на THE MALL ще могат да се включат в любителските мини турнири по новата Starcraft II на 20 станции, осигурени от Multirama.

„Горд съм, че още в първия месец от откриването си THE MALL става домакин на най-ключовото по своя вид и мащаб гейминг събитие в страната. Това изразява цялостната стратегия на мола – да предоставя модерно съчетание от търговски обекти и развлечения, като едновременно с това играе водеща роля в социалния живот на града”, коментира Франк Уайтинг, управляващ мениджър на THE MALL.

До 17 май търговски комплекс THE MALL е домакин и на „Павилион на щастието” в рамките на новата благотворителна кампания на SOS Детски селища България. Събраните средства от инициативата ще бъдат насочени към издръжката, възпитанието и развитието на 150 деца от SOS детските селища в Трявна и Дрен.

Етикети: геймъри , ESL Gaming Weekend , ESL България , Multirama България

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени