Лятна игра за лоялни клиенти на Мтел с атрактивни награди

Категория: ИТ бизнес , Телекомуникации
Силвия Хаджикръстева
сряда, 26 Юни 2013 12:19ч

Всички участници в Програмата за лоялност Мтел Клуб имат възможност да се включат в специална лятна игра. До 25 юли всеки от тях, който се регистрира в нея, може да участва и спечели различни атрактивни награди. Лоялните клиенти на телекома стават част от специалната игра чрез изпращане на безплатен SMS на номер 1251 и размяна на 60 от клубните им точки. Всеки участник може да опита късмета си с неограничен брой SMS-и, което му гарантира и по-голям шанс в тегленето на наградите.

Мтел ще зарадва своите лоялни клиенти с 18 награди. Сред тях са три 46-инчови телевизора Samsung, по 5 броя смартфони Samsung Galaxy S4 mini и Samsung Galaxy S Advance, а също така и 5 таблета Samsung Galaxy Tab 3 10.1.

Програмата за лоялност „Мтел клуб” е насочена към всички частни клиенти на договор, които използват услугите на телекома. Шест месеца след сключването на договора си те автоматично стават част от програмата и могат да се възползват от всички нейни преференции. Със своята клубна карта лоялните клиенти получават и редица отстъпки в различни търговски обекти на партньори в страната.

Етикети: игра , Мтел , Мтел Клуб

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени