Luxor World Time Gold: златен телефон с шест часовника

Категория: Любопитно , Технологии , Иновации
Наско Атанасов
понеделник, 11 Април 2011 14:20ч

Luxor World Time Gold: златен телефон с шест часовника
Gresso пусна лимитирана колекция телефони Luxor World Time Gold. Стойността на всеки един от тях е около 35 000 щатски долара. Корпусът на телефона е от 18 карата злато. Екранът от сапфирено стъкло е с двустранно покритие срещу отблясъци. Задният панел е облечен с черна италианска кожа. Предният панел пък е от полирано злато, изпълнен в най-добрите традиции на швейцарското часовникарско изкуство.

Иновационните технологии на Gresso позволяват за първи път да се направи телефон с функция за часовото време в света. Над създанието на уникалния механизъм инженерите на Gresso работят цели три години. Разработването на Luxor World Time се съпровожда от редица иновации при изпълнението на концепцията за шест независими часовникови механизма в 12 милиметровия корпус на телефона. Едно от иновационните решения е ултра тънкия корпус, в който е часовниковият механизъм – той е с дебелина само 2 мм.

На задния панел на телефона е разположен циферблат с шест независими швейцарски часовникови механизма. Часовниците показват времето в пет главни делови центъра на света – Ню Йорк, Токио, Париж, Лондон и Москва. Шестият часовник се настройва индивидуално от бъдещия притежател на телефона. Така едновременно човек може да види шест часови пояса. Както екранът и циферблатът с елегантни римски цифри на задния панел е обвит от сапфирено стъкло с антибликово покритие.

Очаква се Gresso Luxor World Time Gold да излезе на пазара през май.


Етикети: телефон , телефони

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени