Луксозна колекция телефони предлага Мтел в Paradise Mall

Категория: ИТ бизнес , Любопитно , Смартфон
Силвия Хаджикръстева
четвъртък, 4 Юли 2013 12:31ч

Луксозна колекция телефони предлага Мтел в Paradise Mall
Магазинът на Мтел в Paradise Mall предлага едни от най-луксозните и скъпи марки телефони в света. Сред тях са моделите Vertu, Tag Heuer и Mobiado. Устройствата са част от уникална за България колекция, представена за пръв път от телекома. С тази стъпка компанията цели да се позиционира като доставчик на телеком услуги и продукти за всеки един клиент – според неговите предпочитания и възможности.

В колекцията на челно място е първият телефон на Vertu, който използва операционна система Android - моделът Vertu Ti. Той е ръчно изработен в завода на компанията в Англия с ексклузивни материали - комбинации от метал и обработено злато, агнешка и кожа от алигатор и екран от сапфирен кристал, което го прави почти невъзможен за надраскване. Покритието от сапфир е три пъти по-устойчиво от gorilla glass. Като всички представители на марката и този модел има гравиран уникален код за автентичност на гърба. Vertu Ti се продава на цена от 15 451 лв.

TAG Heuer MERIDIIST е другият модел, който любителите на луксозните мобилни устройства могат да намерят в магазина на Мтел. Корпусът му е изработен от антиалергична неръждаема стомана, използвана при направата на часовници, а дисплеят е защитен от устойчив на надраскване сапфирен кристал. За изработването на задния капак е използвана кожа от алигатор, страните на корпуса са огледално полирани, но истинският блясък на този модел идва от инкрустираните 130 диаманта. Телефонът впечатлява и със своите 430 компонента, сглобени ръчно от висококвалифицирани специалисти. Отличителна черта на MERIDIIST са и неговите два дисплея. Единият изпълнява функцията на нормален екран за мобилен телефон, a другият позволява да виждаме точния час, дори когато телефонът е поставен далеч на бюро или шкаф. Апаратът се предлага за 8600 лв.

Любителите на луксозни и екстравагантни мобилни устройства пък могат да си купят технологичното бижу на канадската марка Mobiado - Grand Touch Executive на цена 8800 лв. Апаратът е направен от цяло парче мрамор и „хибриден каменен материал” - гранит. Копчетата и екранът на смартфона са от сапфирено стъкло.

Феновете на Apple могат да закупят последния модел iPhone, но с неговото най-луксозно изпълнение – Golden Dreams Desert Edition в черен и бял цвят. Гърбът на апаратите е покрит с изключително рядка алигаторска кожа, невероятна на допир. Телефоните се предлагат на цена от 4999 лв. Таблетът iPad Mini, отличаващ се със своето 24-каратово златно покритие, e другият модел на американската марка, част от луксозната селекция устройства.

За всеки клиент, закупил едно от луксозните устройство, Мтел предлага за първи път ексклузивно сервизно обслужване. При възникнал проблем той ще бъде посетен на място от човек, който ще занесе вместо него телефона в сервизен център. За периода, в който клиентът няма да разполага със своя апарат, Мтел ще осигури на негово място устройство от висок клас. След сервиза луксозният телефон ще бъде доставен на потребителя отново на желано от него място.

Етикети: Мтел , Vertu Ti , Луксозна колекция , TAG Heuer MERIDIIST

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени