Logitech Wireless Touch Keyboard K400 ви дава контрол над Smart телевизори

Категория: Хардуер , Аксесоари
Saga Technology
вторник, 16 Декември 2014 16:55ч

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 ви дава контрол над Smart телевизори
Моделът на Logitech Wireless Touch Keyboard K400 дава на потребителите възможност да се насладят на забавленията на големия екран на телевизора, докато си почиват удобно на дивана. Безжичният контрол работи на разстояние до 10 метра.

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 е проектирана специално за хора, които свързват техния настолен или преносим компютър към телевизор или разполагат със Smart телевизор. Вграденият 3.5-инчов тъчпад дава възможност за интуитивно вертикално и хоризонтално скролиране, и премахва необходимостта от отделна мишка.

За разлика от друго подобни продукти, които изискват сложна софтуерна инсталация и конфигуриране, Logitech Wireless Touch Keyboard K400 се инсталира бързо и просто – достатъчно е да включите малкия Logitech Unifying приемник към USB порта на комютъра или телевизора и тя е готова за използване.

Потребителите могат да се наслаждават на безжична работа с продължителност до една година, без нужда да сменят батериите. Елегантните клавиши с нисък профил се усещат приятно и почти не издават звук при натискане. Те се разпознават лесно дори в слабо осветена стая, благодарение на удебелената бяла маркировка. Logitech Wireless Touch Keyboard K400 е компактна, без от това да страда удобството при работа. Тя може да стои изправена вертикално, когато не се използва, което улеснява лесното и съхранение.

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 се предлага в магазинната мрежа на препоръчителна цена 65 лв. с ДДС. До 27.12.2014 г. Logitech Wireless Touch Keyboard K400 е включена като подарък към избрани модели 3D Smart телевизори LG.

Етикети: Logitech , клавиатура , безжична клавиатура , Smart TV

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени