Logitech пусна гейминг мишка с 12 000 DPI, настройка на повърхността и баланс на теглото

Категория: Хардуер
Благой Благоев
сряда, 30 Април 2014 19:40ч

Logitech пусна гейминг мишка с 12 000 DPI, настройка на повърхността и баланс на теглото
Компанията Logitech обяви най-новата си мишка Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse. Тя предлага изключителна персонализация и комбинира първия в света 12 000 DPI сензор с усъвършенствана настройка на повърхността и теглото, което помага да постигнете максималния възможен шанс за победа.

Proteus Core включва ексклузивната за Logitech G технология Delta Zero, въплътена в най-мощния и прецизен сензор в света. Той комбинира огромен обхват от DPI режими от 200 чак до 12 000 с нулево ускорение на сензора, нулево изглаждане или филтриране, и нулево закръгление на пикселите. Тази мишка може да проследява движения със скорост 300 инча в секунда.

Proteus Core позволява калибриране на сензора спрямо уникалните физически и отразителни характеристики на геймърската повърхност, като при това той се пренастройва за оптимална производителност. Това означава, че можете да постигнете пикова скорост на проследяване и минимална дистанция за повдигане върху каквато и да е геймърска повърхност. Така че независимо дали предпочитате меките или твърди, светли или тъмни подложки за мишка, ще получите най-добрата реакция при проследяване.

За да постигне максимално физическо усещане и производителност, Proteus Core ви позволява да настроите теглото и центъра на баланс чрез разполагане на до пет тежести по 3,6 грама във вътрешността на мишката. За пълен контрол в играта можете да използвате Logitech Gaming Software и да присъедините команди или макроси към всеки от 11-те програмируеми бутона, благодарение на 32-битовия ARM процесор, контролиращ вградената памет на Proteus Core.

Докато повечето геймърски мишки включват монолитен блок с бутони, който се огъва и свива, Proteus Core е с независими ляв и десен бутон, който осигуряват здрава и стабилна платформа, даваща по-прецизни, издръжливи и задоволяващи кликвания. За още по-голямо увеличение на усещането, скоростта и точността се използват механични микропревключватели под всеки бутон. А ексклузивното хипербързо колелце за скролиране с два режима е подобрено допълнително, за да предложи увеличена прецизност и светкавично прелистване в Уеб.

Като при всеки продукт от линията Logitech G, Proteus Core отразява целенасоченото желание на Logitech да впрегне науката, за да ви помогне да печелите.

„Бях супер въодушевен да използвам тази мишка, трябваше да я тествам и мога да кажа, че тя се усеща страхотно! Беше изключително удобна и перфектно пасва на ръката ми - казва Хай Лам, отборен капитан на Cloud 9. - Настройката на резолюцията е супер лесна и много гъвкава. Това вероятно е най-любимата ми мишка изобщо!"

Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse е налична в Европа от началото на май 2014 г. на препоръчителна крайна цена от 159 лв. с ДДС.

Етикети: Logitech , мишка , гейминг-мишка

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени