Logitech пуска игрови контролер за мобилни игри PowerShell + Battery

Категория: Хардуер , Игри
Saga Technology
четвъртък, 21 Ноември 2013 9:12ч

Logitech пуска игрови контролер за мобилни игри PowerShell + Battery
Компанията Logitech обяви Logitech PowerShell Controller + Battery - игрови контроли в стил конзола, който увеличава времето за игра на iPhone 5s, iPhone 5 или iPod touch (5-то поколение), работещи с iOS 7.

За да използвате първата по вида си мобилна игрова конзола, е достатъчно просто да вкарате съвместимия iPhone или iPod в контролера, както го правите с обикновено калъфче.

Аналоговите контроли на Logitech PowerShell Controller + Battery са извън екрана и осигуряват игрово преживяване, което е познато на почитателите на конзоли навсякъде по света – с D-pad, спусъци в раменете и лицеви бутони, които позволяват контрол на играта.

Като резултат можете да използвате целия екран за гледане на игровите изображения, което дава по-поглъщащо игрово преживяване. Благодарение на удобната форма на контролера, можете да играете по-дълго. Портативният контролер има профил, който позволява да го сложите в джоба или в малка чанта – това осигурява достъп до интензивни и сложни игри, където и да се намирате.

„Проектирахме този контролер, за да предложим истинско конзолно гейминг преживяване на мобилните устройства с iOS 7 - казва Етишам Рабани, главен мениджър за игровия бизнес в Logitech. - С проникването на игрите в мобилните платформи нашите проучвания сочат, че 87% от използващите iPhone и iPod touch играят игри на тяхното устройство и е време да революционизираме това преживяване.“

С вашия iPhone или iPod touch в контролера ще запазите пълен достъп до бутоните за включване/изключване, усилване на звука, камерата, говорителите, жака за слушалки и порта за зареждане. Батерията на контролера с капацитет 1500 mAh увеличава издръжливостта на вашия iPhone 5s, iPhone 5 или пето поколение iPod touch. Можете да презареждате и двете батерии, без да вадите телефона от контролера.

Контролерът е съвместим с iOS 7 фреймуърка за игрови контролери, който се поддържа от дълъг и постоянно растящ списък от популярни игри: Bastion, Fast & Furious 6: The Game, MetalStorm Aces, Galaxy On Fire 2 HD, и Nitro и други, налични за закупуване от App store.

Етикети: Logitech , iPhone , гейминг контролер , iPad , Мобилен гейминг , Apple iOS 7

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени