Logitech Keyboard Folio за iPad и iPad mini - комфортно писане и 360-градусова защита

Категория: Аксесоари
Силвия Хаджикръстева
четвъртък, 28 Март 2013 6:01ч

Logitech Keyboard Folio за iPad и iPad mini - комфортно писане и 360-градусова защита
Logitech вчера обяви разширяване на своята линия от таблет аксесоари, като представи Logitech® Keyboard Folio и Logitech® Keyboard Folio mini, които предпазват нашия таблет и неговия тъч екран и му придават индивидуален стил със своите фини тъкани и нови цветове.
„Нашата цел с Logitech Keyboard Folio беше да вземем така обичаното преживяване при писане на Logitech Ultrathin Keyboard Cover и да добавим допълнителен слой защита. За да отведем дизайна една стъпка по-напред, комбинирахме опита на Logitech в създаването на клавиатури с висококачествени материали, за да предложим чувство на завършеност на хората, които търсят максимална функционалност и защита за своя таблет”, каза Майк Кълвър, вицепрезидент за развитие на марката за таблет аксесоари в Logitech.

Logitech Keyboard Folio се свързва с iPad чрез Bluetooth® и осигурява познатото чувство на традиционните, пълноразмерни клавиши, включително бързи бутони за iPad, които помагат да се избегнат ограниченията при писането на екранна клавиатура.

Съчетавайки най-доброто от естетиката и практичността, Logitech комбинира модерни материали с изчистен индустриален дизайн, който да отговаря на индивидуалния стил на всеки, като помага за минимизиране на риска от повреждане на таблета. Извеждайки защитата и удобството на по-високо ниво, Logitech използва магнитни закопчалки, които в още по-голяма степен намаляват вероятността за увреждане на таблета по време на транспортиране, а режимът стойка предлага две удобни позиции на гледане, така че да работим на нашия iPad или iPad mini от перфектния ъгъл. Logitech Keyboard Folio притежава и функция за мигновено включване-изключване, която събужда таблета, веднага щом отворим обвивката и го приспива, веднага щом го затворим, за да ке пести батерия.

Етикети: Logitech , компютърни аксесоари , Logitech Solar Keyboard Folio

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени