LG представя бизнес дисплеи с webOS на ISE 2015

Категория: Хардуер , Монитори и цифрова тв , HDTV
Saga Technology
сряда, 11 Февруари 2015 9:06ч

LG представя бизнес дисплеи с webOS на ISE 2015
ULTRA HD дигитален дисплей
LG Electronics (LG) ще показва иновативните си Business-to-Business (B2B) дисплеи на изложението Integrated Systems Europe (ISE) 2015, което се провежда в Амстердам, Холандия между 10-12 февруари. LG ще представи своята гама от търговски дигитални системи за оповестяване и телевизори, включително своя 105-инчов ULTRA HD дигитален постер дисплей, дисплей решенията с webOS, прозрачен дисплей за врати на хладилници и още много. Търговските дисплеи на LG са водещи в индустрията и са ефективни решения за обществени обекти включително магазини, летища, училища, ресторанти за бързо обслужване, хотели, болници и офиси.

Благодарение на webOS, търговските дисплеи на LG със смарт платформи могат да бъдат обновени незабавно посредством смартфон или таблет. WiFi свързаността елиминира нуждата от окабелена интернет връзка или скъпа инфраструктура за изграждане на вътрешна мрежа. Хотелските телевизори с webOS не само дават възможност на гостите да получават информация относно удобствата на хотела и намиращи се в близост атракции, но и да гледат филми и телевизионни програми.

По време на ISE 2015 LG ще демонстрира и революционните си решения за управление на стаи (RMS). Технологията дава възможност не само на телевизионни устройства да достъпват полезна информация, но и дистанционно да се контролират осветлението, отоплението, климатизацията и дори отварянето и затварянето на пердетата. Технологията е създадена за абсолютно удобство и гостите на хотелите могат да управляват всичко в стаята без да стават от леглото.

Посетителите на ISE 2015 ще могат да се запознаят и с прозрачната дисплей врата Transparent Display Cooler Door, предлагаща по-голям диапазон на прозрачност, като намалява и консумацията на електричество. Рекламното съдържание може да се прожектира на външната страна на хладилника, а клиентите същевременно могат да разгледат и продуктите, намиращи се в него през прозрачния дисплей.

LG ще покаже на изложението и огледален дисплей (Mirror Display), който включва тъч скрийн в рамките на огледало в цял ръст. Благодарение на функцията „виртуална пробна“ (Virtual Fitting), потребителите могат да пробват различни дрехи без дори да се налага да влизат в пробната. Те могат дори да променят цвета на дрехите като просто докоснат дисплея.

LG ще представи гамата си от ултра широки ULTRA HD дигитални табла с размери на екрана 84, 98 и 105 инча. Всички продукти в тази гама имат изключително изчистени изображения, които са четири пъти по-ясни от стандартните full HD дисплеи. Иновативната функция „интерактивна бяла дъска“ (IWB) позволява на потребителите в офиси и училища да споделят записки от срещи или учебни планове посредством свързан с интернет лаптоп или таблет. IWB може да бъде управлявана и дистанционно от устройства, свързани в същата мрежа. 84-инчовият модел може да засече до десет докосвания едновременно и така дава възможност на множество потребители да работят с дисплея едновременно.

Етикети: LG , дисплей , електронни дисплеи , тъч дисплей , бизнес дисплеи , ISE

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени