Летните месеци безплатно инсталиране на AVG, Acronis и GFI Software

Категория: Софтуер
Благой Благоев
четвъртък, 4 Юли 2013 11:30ч

През юли и август, при закупуване на продукт на AVG Technologies, Acronis или GFI Software, фирмата „Бизнес Софтуер Дистрибутор“ ЕООД, предлага безплатна инсталация на място чрез мрежата си от офиси на риселъри в цялата страна.

„Когато някой планира закупуване на софтуер, той трябва да планира и неговото инсталиране и настройване в мрежата и в Интернет, за да работи оптимално и безпроблемно. С тази промоция ние ще спестим част от грижите и ангажираността на клиентите ни и ще направим решението им за избор на защита още по-лесно“, каза Ивайло Тинчев, управител на фирмата дистрибутор.

Вече повече от 20 години продуктите за сигурност на AVG са на пазара и защитават над 110 милиона потребители в целия свят. Софтуерът е известен със своят оптимизиран и лесен за използване интерфейс, високо ниво на откриване на заплахи и оптимално използване на ресурсите на системите, върху които е инсталиран.

Продуктите за архивиране на Acronis са наградени като най-добри за малкия и средния бизнес. Те дават възможност за автоматичен бекъп на цялата информация на отделните компютри или сървъри - в мрежата или в облака. Локалното възстановяване може да стане от ниво чист хардуер за минути, а не за часове или дни.

Продуктите на GFI Software включват антивирусна и антиспам защита на сървъри, следене и ограничаване на трафика в мрежи, сканиране за уязвимости и записи на събития и много други полезни системни инструменти, които улесняват администраторите и са незаменима помощ за сигурността на данните на всяка организация.

Етикети: Acronis , AVG , промоция , GFI , Бизнес Софтуер Дистрибутор ЕООД

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени