LED телевизори от Samsung влизат в интернет

Категория: Хардуер
Saga Technology
четвъртък, 23 Април 2009 17:47ч

LED телевизори от Samsung влизат в интернет

На изискано парти в Националната художествена галерия вчера вечерта К и К Електроникс и Samsung представиха нова екранна технология, която променя представата за телевизори. LED технологията (от light emitting diode) е последната иновация на лидера в областта на технологичните открития – Samsung. Тя изцяло променя досегашните представи и критерии за телевизор от висок клас.

Качеството на картината се доближава максимално до реалния образ на окото като цветове и движение, благодарение на комбинацията от множество технологии - LED подстветка, Wide Color Enhancer Pro, 100 Hz Motion plus. Сравнени с традиционните LCD телевизори, LED сериите на Samsung показват максимално реалистично цветовете, редуцират влиянието на околната светлина и предлагат динамичен контраст на цветовете и висока честота на опресняване на картината, което прави движещите се обекти чисти и динамични, движенията изглеждат по-плавни и реалистични, особено при екшън сцени и спортни състезания, при които има максимална бързина на движение.

Samsung LED TV има и екологична и забавна функция като предимство спрямо останалите телевизори от висок клас - консумацията на енергия на LED TV е редуцирана с 40%, спрямо тази на обикновените LCD телевизори, а с натискането на един бутон, LED TV предлага и директен достъп през Интернет до съдържанието на YouTube, както и възможност да се слуша музика и да се гледат филми и снимки с високо качество през USB входа на телевизора. Например, ако телевизорът е свързан в домашната мрежа, има възможност за директен достъп до папките на компютъра, от където да се избере филм или музика по избор от дистанционното на телевизора. Тази връзка може да бъде жична и безжична.LED телевизорте на Samsung впечатляват с елегантния си и ултра слим дизайн. Тънкият екран е с дебелина само 2.5 см. В България Samsung LED TV се предлага в три серии –7000 и 6000, всяка от които разполага с размери от 32 до 55 инча.

ВИП гостите на К и К Електроникс успяха и на практика да се убедят в характеристиките на новия продукт. Под музиката на Моцарт, Шопен и Дилянов, изпълнена от триото на формация АБ Артпроект, господин Методи Начев, бранд мениджър на Samsung за България, разясни нагледно впечатляващите функции на новите LED телевизори. „Целта на презентацията е да забележите колко уникално е качеството на картината и дебелината на екрана на новите Samsung LED телевизори. Излъчват грациозност и финес,” представи той новото поколение телевизори.

Етикети: Интернет , Sun , Samsung , USB , .NET , НАП , LCD , телевизор , компютър , технология , cd , TV , YouTube , снимки , проект , България , ИТ , ITT , C , музика , К и К Електроникс , чат , дарение , IT , БИ , филми , EDI

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени