LCD телевизор за 1 лев на месец с цифрова телевизия от М-Тел

Категория: ИТ бизнес , Телекомуникации
Saga Technology
понеделник, 28 Май 2012 12:14ч

Деветнайсет инчов LCD телевизор Samsung срещу само 1 лев на месец предлага на клиентите си М-Тел. Предложението е валидно за всички нови потребители, които до 30 юни се абонират за пакета цифрова телевизия и 100 Mbps високоскоростен интернет. Удивителната оферта е в сила и при абониране за т.н. „Пълен пакет услуги за дома”. Пакетът включва четири услуги в едно - цифрова телевизия с 40 канала, стационарен интернет, домашен и мобилен телефон.

За тези, които предпочитат телевизори с по-голям екран, Мобилтел предлага 32-инчовия LCD Samsung на лизинг с цени от 10,90 до 20,90 лева на месец, в зависимост от избрания пакет за интернет и телевизия. При всички случаи доставката на телевизора е безплатна.

Цифровата телевизия от М-Тел предлага над 160 телевизионни български и чуждестранни телевизионни програми. Наред с това клиентите получават допълнителни предимства като домашна видеотека с голям набор от филмови заглавия, телевизионен справочник, времево изместване, което позволява да се гледат изпуснати предавания.

Етикети: М-Тел , LCD телевизор , оферта

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени