Лаборатория на Apple в Нов български университет открива Криейтив център

Категория: Събития , IT наука , Наука
Saga Technology
понеделник, 17 Февруари 2014 9:40ч

Лаборатория на Apple в Нов български университет открива Криейтив център
На19 февруари 2014 година в Нов български унивeрситет София ще се открие нова Apple лаборатория. Това се случва като резултат от успешното сътрудничество между ръководството на университета, iKnow Club към НБУ и фирма Криейтив Център ООД – сертифицирана отApple като eдинствен Solution Expert – Education с права за доставки и поддръжка наApple продукти в сферата на образованието.

Лабораторията ще е уникална по рода си в български университет. Тя ще разполага с 10 на брой Apple iMac компютри последно поколение и софтуер за обработка на музика, графика и видео. В залата ще се обучават студенти в областта на графичния дизайн, филмовия монтаж, информационните технологии и звуковия дизайн.

Официалното откриване на лаботарорията ще се състои на 19 февруари 2014 година, от 14.00 часа, в I-ви корпус на НБУ, зала 303.

Криейтив Център има над 20-годишната си история и повече от 10 000 внедрявания на бренда Apple в браншове като дизайн, предпечат, аудио и видео обработка. Компанията е единствен оторизиран сервиз за България и притежава екип от сертифицирани от Аpple сервизни специалисти.

Етикети: Apple , софтуер , imac , лаборатория , Епъл , компютри , Криейтив център , НБУ , Нов български университет

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени