Копилинк пусна сайт за продажби на американската Katun

Категория: Принтери , лазерни принтери , InkJet , Мултифункционални , Фото
Светлин Светлинов
сряда, 30 Ноември 2011 11:04ч

Копилинк пусна сайт за продажби на американската Katun

Оторизираният дистрибутор на Katun фирма CopyLink пусна сайт katun.bg с всички продукти на американската компания. Katun предлага над 6000 продукта за принтери и многофункционални машини като тонери, барабани и аксесоари.


KATUN е с 30 годишни традиции и доказало се през годините качество. С огромния си асортимент от стоки марката адекватно отговаря на нуждите от консумативи и профилактична поддръжка за печатаща техника на всички познати на Българския пазар марки устросйтва. Целта на KATUN е клиентите да да получиат еквивалентни на оригиналното качество на печат и живот на консуматива при ясно изразено ценово предимство, т.е да намалят разходите си за печат, без да правят компромис с качеството.


За да осигури това, компанията неколкократно тества продуктите си в различни условия и същевременно прави непрестанни разработки за подобрение на качеството в лабораториите си в САЩ.


Като оторизиран дистрибутор за България на марката KATUN , Копилинк ЕООД поддържа количества на склад и разполага с квалифицирани служители, които да насочват клиентите в избора. От фирмите заявиха също, че въпреки огромния продуктов асортимент KATUN и Копилинк ЕООД запазват гъвкава ценова политика и подхождат персонално към нуждите на всеки клиент.


За откриването на новия сайт в България дойде Томас Волф, мениджър за Централна и Източна Европа и Централна Азия в Katum. На новия сайт клиентите могат да закупят директно търсените продукти, като доставката им се извършва всеки работен ден между 09.00 и 18.00 часа до посочен адрес или офис на куриерската фирма на територията на България. За София доставката е безплатна за поръчки на стойност над 50 лв. без ДДС. За територията на страната продуктите се доставят с куриерска фирма ЕВРОПЪТ или с куриер по избор на клиента, като за поръчки на стойност над 400 лв. без ДДС доставката е за сметка на Копилинк ЕООД.


Етикети: принтери , лазерни принтери , тонер , мастилено струйни принтери , цветен принтер , цветни принтери , мастиленоструйни принтери , Katun , Копилинк , CopyLink , барабан , консумативи

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени