Konica Minolta България и Вали Компютърс обявиха съвместни планове за сътрудничество през 2016 г.

Категория: Хардуер , ИТ бизнес
Saga Technology
четвъртък, 21 Януари 2016 13:42ч

Konica Minolta България и Вали Компютърс обявиха съвместни планове за сътрудничество през 2016 г.
На 15 януари 2016 г. DEVELOP, част от Konica Minolta, и Вали Компютърс, организираха събитие, на което представиха решения в областта на създаването, съхраняването и обработката на документи. Целта на тези решения е както оптимизация на разходите за печат, така и по-висока ефективност в управлението на документните процеси. На събитието присъстваха представители на компании от различни сектори на икономиката.

Елена Дречева-Владимирова, изпълнителен директор на Konica Minolta България, представи DEVELOP – търговска марка на световния лидер Konica Minolta: „Визията на марката DEVELOP е да бъде водещ доставчик на решения и услуги за печат, сканиране и управление на документи в малки, средни и големи компании и организации. Мотото „Динамичен баланс“ се свързва с нашата цел да бъдем предпочитан доставчик на иновативни ИТ решения, които дават възможност на хората и бизнеса да разгърнат целия си потенциал и показва стремежа ни да удовлетворяваме потребностите на нашите клиенти.“

Димитър Сотиров, консултант бизнес процеси, Konica Minolta България, представи основните проблеми, с които компаниите се срещат при ежедневната работа с документи и демонстрира как могат лесно да бъдат разрешени чрез софтуерите за управление на документите и съдържанието.

convert+share предлага функции, които са толкова ефективни, колкото и лесни за употреба - OCR, конвертиране на файлове, разчитане на баркод, разделяне на документи чрез баркод и др. Те премахват ръчните работни процеси и оптимизират документопотока в компаниите. Това спестява време и усилия и позволява служителите да се концентрират върху тяхната основна дейност.

dokoniCASE e нов продукт в портфолиото на Konica Minolta от корпоративни решения за управление на съдържанието (Enterprise Content Management). Това решение гарантира ясни и автоматизирани процеси в компаниите, спестявайки време и разходи. dokoniCASE позволява на мениджърите да имат контрол над важната информация в тяхната организация като документи, имейли, фактури, договори и др.

От май 2015 г., Вали Компютърс е официален партньор на Konica Minolta и предлага пълната гама лазерни принтери, многофункционални устройства и софтуерни решения за работа с документи с марката DEVELOP.

Етикети: Konica Minolta , Вали Компютърс , Vali Computers

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени