Комсофт ООД и SOPHOS организират семинар за представяне на продукти на SOPHOS

Категория: Информационна Сигурност
Saga Technology
петък, 14 Ноември 2014 14:17ч

Събитието ще се проведе на 20 ноември 2014 от 15:00 часа в София, Хотел Central Park Hotel, бул. Витоша 106, (срещу НДК).

SOPHOS е един от водещите производители на продукти за информационна сигурност, предлагащи цялостна защита и контрол от познати и непознати атаки, зловреден код, нежелани програми и спам чрез иновативни решения за защита на мрежи, крайни потребители и сървъри.

Sophos намира своето място на пазара на IT преди близо 30 години с разработване на продукти за криптиране и антивирус. През този период Sophos непрекъснато развива своята продуктова линия и днес неговите продукти защитават мрежите на 100 000 клиенти в 150 страни със 100 милиона потребители, включително Pixar, Under Armour, Northrop Grumman, Xerox, Ford, Avis, и Toshiba.

В противовес на нарастващата сложност на съвременните мрежи, Sophos се фокусира в запазването на простотата и надеждността на информационната сигурност. Продуктите на Sophos защитават всяка крайна точка от мрежата, от лаптоп до виртуални десктопи и сървъри, уеб и имейл трафик, гейтуей и мобилни устройства, като локалното или през облак управление е максимално улеснено. „Комсофт” ООД е утвърден системен интегратор с богат опит в развитие и внедряване на решения за управление и съхранение на данни, както и за защита на информацията от неупълномощен достъп.

„Комсофт ” ООД е Sophos Platinum Solution Partner и предлага въвеждане в експлоатация и техническа поддръжка на всички продукти на Sophos.

ПРОГРАМА
14:45 – Регистрация
15:15 – Представяне на партньорството на „КОМСОФТ” ООД и SOPHOS GmbH
15:20 – Представяне на SOPHOS - George Kapaniris, NSS Business Development Manager
15:35 – Представяне на продуктите и технологиите на SOPHOS GmbH – Christoph Litzbach, SOPHOS Sales Engineer, NEEMEA 16:40 – Кафе пауза и Q&A
17:00 – Демонстрация на работещи решения на SOPHOS - UTM, RED и AP – Christoph Litzbach, George Kapaniris, Венцислав Кайнакчиев, Живодар Петров - инсталация и управление, политики, достъп до организираната на място мрежова среда
18:00 – 19:00 – Q&A и свободна дискусия на чаша вино

Може да потвърдете Вашето присъствие на: тел. +359 2 981 4361, +359 2 981 4566 или e-mail: krasi@comsoft.bg, контакт: Красимир Найденов.


Етикети: информационна сигурност , Sophos , Comsoft

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени