Компактен фотоапарат Canon PowerShot SX520 HS с 42-кратно увеличение

Категория: Хардуер , Цифрови фотоапарати
Благой Благоев
петък, 1 Август 2014 6:00ч

Компактен фотоапарат Canon PowerShot SX520 HS с 42-кратно увеличение
Canon представи компактен фотоапарат PowerShot SX520 HS, принадлежащ към ултразум категорията. Съотношението на мащабиране, т.е. съотношението на максималното фокусно разстояние на обектива към минималното е 42. Обективът има следните параметри: диапазон на еквивалентни фокусни разстояния - 24-1008 mm, максимална бленда - F/3,4-F/6,0. Оптичната верига на стабилизирания обектив има 13 елемента в 10 групи, включително три елемента с ултраниска дисперсия (UD) и един сферичен елемент.

Фотографите могат да избират стойността на експозицията в диапазона ISO 100-3200 или да поверяват избора на автоматиката на фотоапарата. Минималната скорост на затвора е 1/2000 s, максимална - 15. Фотоапаратът се характеризира с голям брой автоматични режими, сценични режима и други инструменти, които помагат при снимането. Производителят отбелязва режима Zoom Framing Assist Auto, в който фотоапаратът автоматично променя фокусното разстояние на обектива, опитвайки се да запази размера на обекта в кадъра или да го задържи в кадъра. Включени са 46 специални ефекта и графични филтри, които можете да приложите към вашата снимка, за да я направите по-изразителна.

Скоростта на серийно снимане при пълна разделителна способност е 1,6 кадъра в секунда. Дължината на серията е ограничена само от капацитета на картата памет. Ако намалите резолюцията на 4 мегапиксела, можете да ускорите снимането до 10 к/с. В този случай дължината на серията е равна на 117 кадъра. Можете да снимате видео с висока разделителна способност с резолюция до 1920 × 1080 пиксела и скорост на кадрите от 30 кадъра в секунда.

Фотоапаратът е оборудван с триинчов дисплей, вградена светкавица, USB и HDMI портове, аналогови видео и аудио изход. Като сменяеми памети се използват карти формат SD, SDHC, SDXC. С едно зареждане на батерията NB-6LH фотоапаратът може да направи 210 снимки. С размери от 120,0 × 81,7 × 91,9 mm, с батерия и карта с памет, той тежи четиристотин четиридесет и една грам.

Продажбата на Canon PowerShot SX520 HS ще започне в септември на цена 400 долара.

Етикети: фотоапарат , Canon PowerShot , суперзум

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени