Киберсигурността ще се обсъжда във Велинград

Категория: Информационна Сигурност , антизловреден и антиспам софтуер , Устройства за сигурност , Network Security
Information security
сряда, 25 Април 2012 17:14ч

Киберсигурността ще се обсъжда във Велинград
На форум, организиран от Хай Компютърс и Международната академия за обучение по киберразследвания, и с подкрепата на МТИТС , на 17 и 18 май 2012 г. във Велинград ще се дискутират нови решения и продукти за професионална информационна сигурност от водещи експерти в областта на ИТ технологиите и киберсигурността.

Събитието е под надслов “Real security in а digital world”. Участниците ще могат да чуят и интересни подробности за последните форми на измама в интернет и за правните аспекти на интернет сигурността. Ще има и практически занимания, демонстрации и дискусии.

Сред лекторите на семинара са Валери Борисов, заместник министър на Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Албена Спасова, председател на Управителния съвет на Международната академия за обучение по киберразследвания, Явор Колев, началник сектор "Компютърни престъпления, интелектуална собственост и хазарт" при ГДБОП-МВР, Илона Кръстенякова, прокурор във Върховна касационна прокуратура и специалисти от компанията Хай Компютърс в областта на Информационната сигурност.

Основните теми ще са насочени към бизнес решенията за сигурност като антивирусна защита, UTM решенията, мрежовата и облачната сигурност, тестване на сигурността и управление на уязвимостите и др.

Етикети: информационна сигурност , антивирусна защита , Хай Компютърс , мрежова защита , киберсигурност , мрежова сигурност , UTM , Hi Computers , кибернетична сигурност , конференция по киберсигурност , облачна сигурност , кибер заплахи , Валери Борисов , кибер измама , Явор Колев , Албена Спасова

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени