Как да осигурите сигурността си в интернет на най-добри цени?

Категория: Информационна Сигурност , антизловреден и антиспам софтуер
Saga Technology
вторник, 9 Декември 2014 23:19ч

Как да осигурите сигурността си в интернет на най-добри цени?

Пионерът в проактивната информационна сигурност – ESET – обяви пускането на два нови изгодни продукта в България – пакети за дома и офиса. Целта на пакетите е да предложат комплексни и удобни решения за защита, с които потребителите да се сдобият на още по-изгодни цени.


Пакетът ESET SMALL BUSINESS PACK е предназначен за фирми с до 10 работни станции и включва 10 лиценза за крайни устройства (компютри и лаптопи), 1 лиценз за файлов сървър и 5 лиценза за мобилни устройства (таблети и смартфони).


Пакетът осигурява сигурност на устройства и платформи с Windows, Mac и Linux. В допълнение, ESET SMALL BUSINESS PACK съдържа защита за смартфони и таблети с Android, включваща и защита против кражба.


С ESET SMALL BUSINESS PACK получавате ефективна защита на устройствата на компанията, съчетаваща доказана технология за антивирус и анти шпионски софтуер с вградена защитна стена, уеб контрол и усъвършенстван инструмент за отдалечена администрация на цена 599 лв. с ДДС и спестявате над 50% от крайно-клиентската цена на всеки от продуктите в пакета.


Пакетът ESET SMALL BUSINESS PACK е валиден за 1 година и идва с всички функционалности на индивидуалните продукти и дава възможност за избор измежду всички продукти за бизнеса на ESET.


„Повече от 90% от българските компании имат до 10 души персонал. Често те не притежават специализирано IT звено и бюджетите за информационна сигурност са ограничени. Това е причината да предложим този революционен продукт. От една страна, предоставяме отлични нива на защита, а от друга, го правим на изключително атрактивна и достъпна цена“ - заяви Спас Иванов, Търговски Директор на ESET България.


Бизнес пакетът идва с най-високия клас защита (ESET Endpoint Security) и всички останали функционалности на индивидуалните продукти. Антивирус, антифишинг, антиспам, ниски системни изисквания – това са само част от функциите, с които фирмите ще осигурят своята информационна защита лесно и ефективно.


От ESET са помислили и за крайните си потребители. За тях е предназначен пакетът ESET MULTI-DEVICE SECURITY PACK. Пакетът е подходящ за малки фирми, домакинства или група приятели и включва 3 лиценза за крайни устройства (компютри и лаптопи) и 3 лиценза за мобилни устройства (таблети и смартфони).


С избора на ESET MULTI-DEVICE SECURITY PACK вие получавате пълна защита на данните на компютрите, лаптопите, таблетите и смартфоните на цялото Ви семейство, съчетаваща доказана технология за антивирус и анти шпионски софтуер на цена 129 лв. с ДДС и спестявате 40% от крайно-клиентската цена на всеки от продуктите в пакета.


При нова версия на продукта, получавате безплатен ъпгрейд. По този начин ще останете максимално защитени.


„Както винаги, помислихме и за крайните си клиенти. Според последните статистики, активното население в България притежава между 2 и 3 устройства, свързани към интернет. За тях и за домакинствата с повече устройства създадохме пакета ESET MULTI-DEVICE SECURITY PACK. Разбира се, този пакет е напълно подходящ и за групи приятели или микрофирми с до 3 компютъра – адвокати, архитекти, дизайнери и други. Освен всичко друго, даваме възможност на потребителите сами да изберат най-подходящия за тях продукт от цялата гама домашни продукти“ - допълва Иванов.


Освен характеристиките на мощна антивирусна програма, потребителите получават и допълнителни функции като проактивна защита против кражба на устройствата, родителски контрол и персонална защитна стена. И не на последно място, клиентите на ESET се наслаждават на безплатна поддържка на продуктите на ESET изцяло на български език!


Новите продукти вече се предлагат на българския пазар. Те могат да бъдат намерени както в партньорската мрежа на ESET в България, така и онлайн на store.centio.bg.


Етикети: информационна сигурност , анти шпионски софтуер , антивирусна защита , антивирусна програма , антивирусен софтуер , защитна стена , ESET , антиспам , антифишинг , ESET Endpoint Security

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени