Jalou, неустоимият компактен и моден телефон на Sony Ericsson

Категория: Хардуер , Телекомуникации , Мобилни технологии
Теодора Илиева
понеделник, 17 Август 2009 10:46ч

Jalou, неустоимият компактен и моден телефон на Sony Ericsson
Красив отвътре и отвън, Jalou притежава стил и функционалност. Най-новото творение на Sony Ericsson е с дължина едва 73 мм – по-късо дори от любимото ви червило. Това прави телефона лесен за носене и в най-малката дамска чанта или джоб на сако, като в същото време притежава и редица съществени функции.

С докосването на един бутон двуинчовият екран се превръща в огледало. Устройството разполага и с функцията Walk Mate (брояч на стъпките), която ви помага да поддържате форма, където и да сте. Телефонът се отличава и с изключителен модерен интерфейс, който автоматично се обновява според зодиакалните знаци и специалните събития през годината. Jalou ще се предлага в разнообразие от цветове, вдъхновени от скъпоценните камъни: Тъмен Аметист, Син Аквамарин и Черен Оникс.

Другите характеристики на Jalou включват 3.2-мегапикселова камера, музикален плейър, видео запис, 3G, Bluetooth, вградено FM радио и Интернет, за да можете да проверявате електронната си поща, да гледате клипове вYouTube и да ползвате Google, както и да качвате свое видео съдържание и снимки в любимите си социални мрежи.

Етикети: Интернет , мрежи , Sony Ericsson , Sony , Bluetooth , интерфейс , Апис , радио , телефон , YouTube , ericsson , поща , снимки , камера , ИТ , C , музика , видео , Sony Ericsson Jalou

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени