Семинари на Acronis през септември върху защита на данните

Категория: Софтуер , Информационна Сигурност , Интернет
Наско Атанасов
вторник, 9 Септември 2008 9:13ч

Acronis, съобщи датите през септември, на които ще се проведат трите серии от безплатни уеб семинари на теми "Защита на ценни данни", "Настройване на компютри" и "Архивиране и възстановяване на MS SQL сървъри".

Първият безплатен уеб семинар е за последните осъвременявания на продукта на Acronis Snap Deploy 3.0. Софтуерът позволява на ИТ мениджърите да настройват бързо и лесно и да инсталират масово голям брой компютри. Ще се проведе на 10 и 24 септември от 20 ч.

На всеки две седмици, компанията също така предлага уеб семинар на тема как Acronis Recovery за MS SQL Server значително намалява времето за възстановяване след бедствие, така че организациите могат да станат отново работоспособни за минути, вместо за часове. Ще се състои на 16 септември от 20 ч.

Макар архивирането на данните да е необходимо, Acronis вярва, че възстановяването на данни е най-важното – по-специално колко бързо потребителите могат да се възстановят и да станат отново производителни. Възстановяването и архивирането, основани на дисково изображение, никога не са били по-бързи и по-лесни. Участниците в третата серия от безплатни уеб семинари, предложени от Acronis, ще научат за предизвикателствата на надеждното архивиране и възстановяване и какво да търсят при защитата на критичните за компанията данни. Семинарът ще се състои на 11 и 18 септември от 20 ч.

"Загубата дори само на един ден в опити да възстановите изгубени данни в най-добрия случай е крайно неприятно или може значително да повлияе на финансовия отчет в най-лошия случай" казва Уолтър Скот, главен изпълнителен директор на Acronis. "По време на тези уеб семинари, техническите специалисти на Acronis ще обсъждат възможностите за архивиране и възстановяване, които съществуват, и как да направите правилното решение за себе си и вашия бизнес".Етикети: сървъри , софтуер , СЕК , НАП , сървър , уеб , server , sql server , МВР , sql сървър , СЕП , защита на информацията , ИТ , C , Acronis , архивиране , SQL , чат , защита , ИТ мениджър , уеб семинар , семинар , СЕМ , БИ

Четете още:Последни новини
Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си ...
 
AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. ...
 
Още един смартфон от богатото портфолио на Huawei вече е ...
 
Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани ...Най-четени